Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omii

Panie, które biorą tabletki antykoncepcyjne...

Polecane posty

Gość Omii

Konkretniej mam na myśli midianę ale mile widziana każdy wypowiedź. Tak więc Partner bez obawy kończy w was czy stosujecie dodatkowe zabezpieczenie? Ja jestem młoda i stosuje tabsy od 2 miesięcy, boje się ciąży i zawsze stosowaliśmy dodatkowo prezerwatywę, jednak dziś zgodziłam się by skończył we mnie bez gumki. Myślicie, że naprawdę nie mam się czym martwić? Czy tabsy was kiedyś zawiodły??

Gość tyuytgbgh
mnie nigdy nie zawiodly, biore od kilku lat, takze spoko, po to i sa, po ce je brac jesli korzystasz z prezerwatywy;)

Ja stosowaąłm tylko tabletki i wszystko było ok....wtedy ...po kilku miesiacach przytyłam 15KILO :/.a teraz po roku nie moge zajsc w ciaze....tak wiec tyla na temat tabsów antykoncepcyjcnych

Gość Omii
Tzn. ogólnie tak czy siak skłoniło mnie do tabletek zmniejszenie bólu miesiączkowego, no ale to fakt... po to są by nie trudzić się z innymi środkami anty

Gość mariannna
ja stosuję tabletki od kilku lat i nie stosuje dodatkowego zabezpeczenia. I jak narazie nie zostałam mamą. Nie masz się czym przejmować. Pigułki mają największą skuteczność.

Gość mężatkaOd 2lat
hej ja tabsy biore ponad 4 lata Pierszy tydzień sie zabezpieczlam z chlopakiem (dziś mężem), potem juz nie. Po 4 latach nie zaszlam w ciaze i jest ok Mozesz tabsom zaufac. ps. Bralam novynette, teraz sylvie 20

nie ma potrzeby stosować nic dodatkowo, mnie tabsy nie zawiodły przez prawie 10 lat :) nie przytyłam, w ciążę zaszłam po pół roku starań - u mnie akurat wszystko było pod tym względem ok :)