Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HYZIA GYZIA

PO JAKIM CZASIE OD ODSTAWIENIA TABLETEK ZASZŁAŚ W CIĄŻĘ ????

Polecane posty

Gość Sehn
pierwszy cykl po odstawieniu :) z rozpędu chyba się udało

ja w pierwszym HYZIA GYZIA a jeśli chodzi o testy to one nie pokazują przecież owulacji, a pik lh, który do niej prowadzi- krechy powinny być jednakowe. Jeśli u Ciebie 4dni był pozytywny oznacza to, że masz wysoki poziom lh. Testy mają czułość 25- dla większości kobiet to będzie w sam raz, ale są takie, którym do "poruszenia machiny jajeczkowania" potrzeba mniej lub więcej- jak np. u Ciebie i u takich kobiet testy się nie sprawdzają. U mnie działały bardzo dobrze i sprawdzało się wszystko idealnie z monitoringiem i temperaturą

"dr house ja pierdole - taajasne ty k**wa glupiomadra debilko" no co tam kochanie? :* :D

jestem wtrakcie badan, wiem ze mam prolaktyne za wsysoka, bylam u endokrynolog ,dalam jej wynik prolaktyny, i badanie usg, na ktorym bylo napisane, ze na lewym jajniku pecherzyk dominujacy 20 mm, brak plynu w zatoce douglasa. pani doktor powiedziala: ale pani juz dawno powinna byc w ciazy!!!! usg pokazuje ze ma pani owulacje! meza trzeba przebadac! mala uwaga: pani doktor chyba nie potrafi odczytac wyniku usg, bo pecherzyk peka gdy ma 20-22 mm, wiec jest to stan przed owulka. a ponic przy prlaktynie jajeczko nie peka tylko zamienia sie w cyste albo sie wchlania. i badz tu madry i pisz wiersze...

Nie :D Ale Ci powiem, ze moj gienio tez sie pomylil, ale akurat nam na reke. Po pierwsze powiedzial, ze mamy sie kochac jak on nam powie. A ze byly swieta, wolne od pracy to zaszalelismy 27 grudnia. 28 bylam na USG pecherzyk 11mm. 30 grudzien pecherzyk pekl. gienio powiedzial, ze juz po owulce a on (pecherzyk) i tak byl za maly zeby byc zdolnym do zaplodnienia. Byl to pierwszy cykl po odstawieniu CLO. Na CLO mialam pecherzyki po 26mm, pekaly i nic.... A tu nie ma okresu, nie ma... Bylam juz poumawiana na nastepny monitoring i znow milalam brac CLO i co 2 kreski hehe. Nie posluchalismy go bo kochalismy sie przed owulka. Aha owulke mialam 12dc. Cykle 28dniowe stymulowane duphastonem.

Gość ja brałam tabletki ponad 6 lat
zaszłam w ciążę w 2 cyklu po odstawieniu

Gość lolka1105
Po 4 latach brania pigulek w 3 cyklu i to samo z druga ciaza w 3 cyklu.

Gość grassi
jakieś 2 miesiące po

Gość taka oOO
22.10 odstawiłam pigułki, 25 miałam krwawienie, 23.11 zrobiłam test bhcg- 3 tydzień ciąży( a raczej płodu)..:)...więc od razu po odstawieniu. a teraz obawiam się ,że przecież mogą być bliżniaki...!!

Witajcie ;D ja zaszłam w ciąże odrazu po 7 dniowej przerwie ;D w lutym bede miała córeczke , na początku nie wierzyłam że to możłiwe żeby zaraz po odstawieniu tabletek zajsć w ciąże ale TERAZ WIEM ŻE TO MOŻLIWE. Chce tylko dodać że brałam yasminelle przez 1,5 roku

Gość gość
Odstawilam co po 5 miesiacach brania. W 2 miesiacu po odstawieniu zaszlam w ciaze.

Gość gość
odstawilam w styczniu a w marcu bylam juz w ciazy. Tabletki bralam wiele lat

Gość gość
po 8 latach brania tabletek zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu ;)

Odstawiłam pigułki po 4 latach brania,zrobiłam miesiączką przerwę przed staraniem ( tak zleciła nam ginekolog) i po 9 miesiącach ujrzałam II kreski. A moja szwagierka pigułki brała przeszła 10 lat i zaszła w pierwszą ciąże od razu po odstawieniu (niestety poroniła w 6 tyg.) , ale potem zrobiła przerwę - 6 miesięcy ( była czyszczona i lekarz tak zalecił) - też zaszła od razu.Akurat 5 dni temu urodziła :D