Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię facetów

stereotypy

Polecane posty

Gość nie lubię facetów

Czy to prawda, ze mężczyźni uważają dziewczyny z długimi włosami za bardziej atrakcyjne? Czy to prawda, ze mężczyźni w ocenianiu kobiet kierują się przede wszystkim jej wyglądem a na drugim miejscu jest osobowość ?

Gość roman22
Czy to prawda, ze mężczyźni uważają dziewczyny z długimi włosami za bardziej atrakcyjne? raczej tak , ale nie jest to reguła ... kobiety z krotkimi wlosami tez bywają bardzo atrakcyjne : http://www.softpedia.com/screenshots/Charlize-Theron_1.png Czy to prawda, ze mężczyźni w ocenianiu kobiet kierują się przede wszystkim jej wyglądem a na drugim miejscu jest osobowość ? osobowosc stoi na pierwszym miejsci , ale wyglad jest ważny

Gość nie lubię facetów
ja zauważyłam, ze te stereotyp to prawda. Faceci oceniają mnie po wyglądzie i nie chcą ze mną dyskutować ani zaczynaj jakiejkolwiek znajomości. Mam koleżankę która jest bardzo ładna i wszyscy do nie zagadują (nawet dziewczyny) a do mnie nie, ze mam cos do powiedzenia nikt nie chce słuchać. Jest mi bardzo przykro z tego powodu. To ze jestem brzydka nie oznacza, ze mam brzydkie wnętrze.

Gość roman22
To ze jestem brzydka nie oznacza, ze mam brzydkie wnętrze. najbardziej nie lubie u kobiet nadwagi rzędu 90 kg .

Gość nie lubię facetów
mam w dupie facetów ! Od dziś pieprze wszystkie stereotypy pięknej kobiety tzn.: ścinam włosy na krótko, nie będę się malować i dbać o siebie, będę ubierać sie w męskie ciuch. Będę przeklinać i palić jednego papierosa poi drugim ! Koniec starania się o zainteresowanie facetów.

Gość nie lubię facetów
roman22- mam nadwagę ważne 93 i wiesz co ? mam to gdzieś

Gość nie lubię facetów
staszek spod monopolowego- masz trochę racji w tym co piszesz, ale zawsze taka nie byłam....

Gość nie lubię facetów
siedzę teraz i wpierdalam czekoladę będę hodować swoje sadło

Gość nie lubię facetów
i co panowie nie macie nic do powiedzenia ? ...... jak zawsze w tylko potraficie ślinić sie na cycate babki

Gość nie lubię facetów
tak a czy to coś zmieni ? Nie zostanie tak jak jest tylko ja nie będę musiała sie przejmować takimi pierdołami jak makijaż i fryzura. :)

Gość bardzo dobra rada
schudnij do 70 kg a od razu znajda sie faceci wokoł ciebie

ja sie czuje lepiej sama ze soba kiedy sie pomaluje i ladnie uczesze. glownie robie to dla siebie, dla swojego lepszego samopoczucia.

Gość GHAH raritet HHAH delikatet
Kobieta musi być miła, szczupła i pachnąca!

Gość nie lubię facetów
agata3010 ja próbuje zrzucić wagę do 11 roku życia. mam tego dość ... jak schudłam to zmowy nabrałam na wadze itd. mam chyba zbyt poważne problemy emocjonalne aby utrzymać ta sama wagę. Mam cos takiego, ze jak mam doła to jem, jem az do bólu. Taki mój sposób na smutki. staszek spod monopolowego szczerze to masz chyba rację tylko dobija mnie świadomość, ze ktoś mnie dyskryminuje ze względu na wygląd dlatego staram się przypodobać innym

Gość nie lubię facetów
GHAH raritet HHAH delikatet- a jak nie będzie spełniać tych wymagań to co ?

a probowalas juz korzystac z pomocy specjalisty? skoro mowisz, ze masz problemy emocjonalne to wszystko siedzi w psychice. moze powinnas udac sie do psychologa albo innego lekarza, ktory by ci pomogl? a jak juz dbac o siebie to tylko i wylacznie dla siebie. innych stawiaj na drugim miejscu.

Gość cvbrulion
podwojne typy to świnie nie ludzie

Gość nie lubię facetów
W wakacje miałam taką sytuacje. Na wycieczce poznałam fajnego kolesia. Super nam się gadało i wo gule wszystko było wspaniale. Na drugi dzień spotkaliśmy się . Wszystko było ok to momentu jak przyszła moja kol. wtedy miał mnie w dupie. Strasznie mnie to zabolało. Z resztą to nie jedyna taka sytuacja jak byście sie czuli na moim miejscu. dziwicie się , ze straciłam wiarę w mężczyzn

Gość nie lubię facetów
staszek spod monopolowego- powiem Ci , ze wygląd dla mnie sie nie liczy wszystko z umiarem. Mi nawet nie chodzi o to aby miec kogoś tylko o to, ze ludzie nie chcą jakiejkolwiek znajomości ze mną ze względu na wygląd po drugie az taka zapuszczona nie jestem jestem po prostu gruba przy wzroście 175 waże ponad 90

Gość nie lubię facetów
nie powiedziałam ,ze jestem super cudowna z charteru bo jak każdy mam swoje wady i zalety

Gość nie lubię facetów
zawsze jak się odchudzałam czy ogólnie robiłam coś w swoim wyglądzie to mówiłam, ze robię to tylko dla siebie prawda jest inna ludzie dbają o swój wygląd bo chcą pasować do danego społeczeństwa. Każdy czuje chęć podobania sie innym

Gość oczywiście że tak jest
Po pierwsze kobiety z krótkimi włosami wyglądają paskudnie. Dolna granica to tak za uszy włosy, ale nie żadne na łyso czy po męsku strzyżone. A po drugie to uroda jest najważniejsza. No bo jak kobieta ma ryj jak stary poniemiecki hełm, albo jest gruba jak prosie to kto chce poznawać wnętrze takiej osoby? Ale oczywiście jeśli kobieta ma powiedzmy przeciętną urodę, ale nie jest pasztetem jakimś, to wtedy oczywiście uroda nie ma już takiego znaczenia i jeśli ma bogatsze wnętrze od jakiejś piękności to oczywiście ma większe szanse niż ta piękność. Podsumowując to, są pewne niepisane standardy i normy poniżej których nawet najbogatsze wnętrze nie odgrywa większego znaczenia.

pewnie, ze chcemy podobac sie innym. ale jak dla mnie powinnismy robic to w pierwszej kolejnosci dla siebie. nie lubie wychodzic z domu z rozwalonymi nieulozonymi wlosami czy bez makijazu ubrana byle jak, bo po prostu sama ze soba sie zle czuje. kiedy jestem pomalowana i dobrze ubrana czuje sie atrakcyjnie. a kiedy jakis facet zwroci na to uwage to tylko poprawia mi dodatkowo humor.