Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effelinka:)

Co kupic facetowi pod choinke?????????? Ma ktos jakis pomysl?????????????

Polecane posty

Gość A co to jest
pasek automatyczny do garnituru i gdzie takie coś można kupić?

ale ty sie nie smiej, bo ja kuzwa mam naprawde dylemata:P

a to musisz zapytac tego Pana ktory to napisal:) bo ja za cholere nie wiem co to jest;)

Gość Prrrrrrrrrrrr....
Niespodzianka murowana;) a poza tym mozna jeszcze dokupic do tego jakiś frywolny komplet bielizny... Zawsze zostanie dla Ciebie:D:D:D:D

Gość Prrrrrrrrrrrr....
automatyczny pasek do garnituru?????????????????????????? wow... jestem pod wrażeniem... a cóż on takiego automatycznego ma w sobie?? chyba się rozpina automatycznie...:P

Gość Prrrrrrrrrrrr....
a do jeansu toto można zapodać, czy nie bardzo??;)

no wlasnie a ja sie zatanawialam co zrobie z reszta kasy ktora zostala przeznaczona na prezent, skoro mam kupic tylko parenascie metrow wstazki:P, dzieki za super pomysl:D:D:D zglosze sie jeszcze jak bede musiala cos na urodziny kupic :P

Gość Prrrrrrrrrrrr....
hahahahahaha... pisz. jak znajdę Ciebie, to zapodam może coś oryginalnego...;)

jak bede to mnie znajdziesz;) ja tu raczej wystepuje w roli obserwatora, ale dzis musialam sie odezwac, bo te moje pomysly bardzo marne byly;) a raczej wogole ich nie bylo:D

Gość Prrrrrrrrrrrr....
No to... WESOŁYCH ŚWIĄT!!;););););)

Gość MagazynZyczen.com
Jeśli ne macie pomysłu na preznty zapraszam do naszgo darmowego portalu. Nie będziecie mieli problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Wy nie będziecie tracili czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie. Zaproście tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie. Zapraszamy www.magazynzyczen.com