Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Jak to się nazywa?

Polecane posty

Chciałbym kupić dziewczynie i jej siostrze takie jakieś zabezpieczenia do torebki antygwalt dla kobiety Widziałem reklamy tego w TV kiedyś,że jak kobiete zaatakują to jest taka małą rzecz i ona tak głośno piszczy,jak alarm samochodowy i odstrasza drania. Ewentualnie co ejszcze takiego z tego typu rzeczy jest dobre?

Gość kkkk545435
poszukaj w sklepach internetowych z bronią palną

spodnie antygwałtowe albo cos takiego jak tampon co sie do piczki wkłada tyko ze to jest taka jakby wnyka i jak gwałciciel wsadzi tam swojego penisa to mu przytrzasnie i tylko chrurgicznie mozna to zdjac a bol musi byc kosmiczny

Gość kkkk545435
Rapex (także Rape-aXe) akcesorium mające chronić kobiety przed gwałtem dopochwowym wynalezione w 2005 przez Sonette Ehlers z Południowej Afryki. Rapex to najeżone haczykami od wewnątrz urządzenie, noszone w pochwie niczym tampon, które chwyta penisa podczas próby penetracji, sprawiając silny ból obezwładniający sprawcę. Urządzenie to może być usunięte z członka tylko chirurgicznie, więc gdy gwałciciel zgłosi się do szpitala może zostać powiadomiona policja. Rapex jest całkowicie bezpieczny dla kobiet i nie powoduje poważniejszych obrażeń u gwałciciela. Inspiracją dla Ehlers do wynalezienia Rapexu było zdanie wypowiedziane przez pewną zgwałconą kobietę: "Gdybym tylko miała zęby tam na dole".

Oba są SUUUPERRRR :D ten drugi jest bardziej pomysłowy :D :D Bierz jeden dla siostry drugi dla dziewczyny :)

Gość kkkk545435
ja jestem facetem i też myślę sobie o zakupie takiego głośnego odstrasacza