Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pasmo wlosow

Wy naprawde dajecie takie drogie prezenty?

Polecane posty

Gość Pasmo wlosow

Juz kolejny temat "co kupic facetowi za 200-400zl" - naprawde stac Was na takie prezenty? Ile zarabiacie? Ja niestety kupie facetowi prezent za 30-60zl na max. Do tego musze kupic cos mamie, tacie, zonie taty, bratu, 2 ciotkom, przyjaciolce i jej mezowi, drugiej przyjaciolce, dwom przyjaciolom, tesciowej przyjaciolki bo zawsze cos mi daje i dwom jej malym siostrom, braciom faceta i ich dziewczynom, matce faceta... musialabym wydac 5000 na same prezenty :(

Gość to zdredukuj wydatki
na maxa. i skoncz z tym prezentowaniem, jak nie masz na to to cie nie stac ..

Gość Pasmo włosów
Na Mikołaja kupujemy sobie drobiazgi, ja uwielbiam świeczki dekoracyjno - zapachowe, więc pewnie dostanę od narzeczonego świeczkę i coś słodkiego. Za to pod choinkę Xbox-a dostanie ode mnie.

Gość hfhfdhd
a ile masz lat? zarabiasz? jaka masz pensje? moze niektorych stac na takie prezenty,moze nie kupuja kazdemu tylko np. rodzicom i fcaetowi?

Gość daj spokój
ja nie pracuję, kupuję 5 osobom prezenty po 20zł

Gość hfhfdhd
ile masz lat? ile zarabiasz? moze niektore na to stac? moze nie kupujom prezentow az dla tylu osob?

Na Mikołajki drobiazgi, w zależności od możliwości 10-20zł. Na Gwiazdkę dla rodziny po ok.50zł, a dla męża za ok. 100zł. Chociaż możliwe, że jak wpadnę na jakiś genialny pomysł to będzie trochy droższy prezent.

W PL było różnie ,ale teraz mniej niż 100 funtów to sobie nie dajemy no chyba,że jakieś mikołajki Ale tu jest inaczej w PL pewnie by nas stać nie było na to jadę do PL na święta i na prezenty dla rodziny wydałam ponad 500 funtów ,ale tylko dlatego,że mnie 3 lata na święta nie było i są tu inne zarobki

Gość Pasmo wlosow 02
Tak pracuje, mam 25 lat, zarabiam 1500 Tylko pierwszy post byl moj. A podszyw zaczernil mojego nicka :( o dziwo obylo sie bez wulgaryzmow. Nikt nie zauwazyl ze w 1szym poscie nie wspominalam o siostrze, a o bracie i ze nie mowilam, ze mam narzeczonego? To moj partner, ale nie narzeczony...

Gość gyuyyh
W PL było różnie ,ale teraz mniej niż 100 funtów to sobie nie dajemy no chyba,że jakieś mikołajki skoro zyjesz w UK, to tak jakbys w Polsce dawala prezent za 100zl, wiec dajecie sobie w miare tanie prezenty;)

Gość daj spokój
wiem. że w rodzinie mojej ciotki dają sobie drobne prezenty, bo chyba nie kasa się liczy, nie?

Gość hfhfdhd
dobra niewazne, ale ja mysle ze to nie podszyw bo ma innny lekko nick i po prostu sie wypowiedzial. zbyt duzo prezentow kupujesz. u nas nie ma tak ze kazdy daje kazdemu tylko kazdy dostaje 1 prezent. i tak ja z mama kombinujemy przenty dla taty i brata i im cos kupujemy, ja cos tez kupie mamaie a mama mi. poza tym tata daje wszytskim kase tzn na choince wisza koperty:) czasem brat kupi jakies slodkosci albo sie dorzuci. no i chlopakiowi prezent ale roznie. raz to jest ksiazka i krawat koszt kolo 50 zl, raz torba skorzana za 400 zl... roznie.

Gość Pasmo wlosow
Zaczernilas sobie nicka takiego jak moj :(

Gość daj spokój
tylko, żeby miło spędzić czas z rodziną

Gość Pasmo wlosow
:(

Na choince wiszą koperty? Śmiesznie. Ale nie chciałabym dostać pieniędzy. Wolałabym, żeby obdarowujący się troszkę wysilił :)

Gość Kosmyk włosów
też jest wolny 🖐️

Gość Pasmo wlosow
Nie lubie zaczerniac. Myslalam ze ze zwyklej przyzwoitosci nikt mi go nie ukradnie.

Gość energiaa
Jak dla mnie to nie cena prezentu a jego trafność i intencje są istotne.

Gość Pasmo wlosow
Ale czy to glupio dac prezenty za 20 czy 30 zl?

Gość daj spokój
za 20zł można kupić fajny zestaw kosmetyków, nawet nie wiem, co bym miała kupić więcej dla pewnych osób, których ne znam i nie wiem, co lubią

Na Mikołaja z mężem dajemy sobie po buziaku ewentualnie czekoladowe mikołaje :) A pod choinkę kupujemy sobie wspólny prezent. Stwierdziliśmy, ze wystarczająco mocno trzepną nas prezenty po portfelach (duuuuzo ludzi do obdarowania ) poza tym kasę mamy wspólna wiec kupimy coś do domu z czego oboje będziemy zadowoleni. Oprócz gwiazdki w grudniu obchodzą urodziny mój brat i chrześniak więc trzeba rozsądnie zaplanować wydatki na podarki. Nie będą jakieś mega drogie, ale na pewno pomysłowe :)