Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhsdjdhskksa

PAPIERSKA okulary założyła i ..myśli że dojrzała ha ha:)

Polecane posty

Gość hhsdjdhskksa

oj oj ktoś doradził naszej tap madl że okulary dodają powagi i intelektualnej głębi...więc wygląda teraz jak uczennica/ wzorowa uczennica ale nadal mówi " mogom zostać top modelkom' "):) ale ona mnie bawi hihi

Gość massssaakraaa
nic nie mów :O nie wiem jak ta sierota, ofiara losu, wieczna płaczka z 'wiejskim' akcentem w mowie mogła to wygrać, urody modelkowej nie ma wogóle!! ani figury - nóg nie ma jakiś długich tak naprawdę na takie prawdziwe modelki pod względem urodowym, (pasujące do wybiegów) nadawały się tylko 4 z nich - beata, kasia, ania i ola nie mam też pojęcia co robiła tam weronika - owszem, sympatyczna, miła itd. dziewczyna, ale z wyglądu przeciętna i nijaka do bólu a najładniejsze z twarzy były pamela i magda - choć nie nadają się na modelki, to na fotomodelki, reklamówki itd. jak najbardziej

Gość sjnjxm
jaka ona jest malutka......mogli kogoś bardziej obytego puścić w świat:(

Gość dwadziescia jeden
ejj tym masakra , widze, ze ty tez sie chuja znasz na modelkach, a sie wypowadasz, ktora by pasowala . Jak juz tak piszesz to dodaj "moim zdaniem" bo to twoje zdanie, ze one pasuja. Specem nie jestes . Ja akurat uwazam inaczej moze i Paulina nie apsuje na wybieg, ale te ktore ty wymienilas tez sie nie nadaja no ewentualnia Beata. Uwazam tez , ze zadna z nich niestey nie potrafi sie ejszcze dobrze poruszac . I tyle Ps. wlacz sobie moze jakis kanal w tv z prawdziwymi modelkami i sie popatrz na nie to bedziesz wiedziec o co chodzi

Gość massssaakraaa
akurat, to, że kaśka się nadaje to jest opinia zdecydowanej większości - wychudzone modelki, czesto mają takie hmm 'kosmiczne' czy 'ufoludkowe' lub raczej 'elfie' twarze i jest też popyt na takie, jak i na te z urody 'męskie' czyli właśnie - ania i ola

Gość q5rqr
Moim zdaniem idealna była Nicole, ale nie przeżywam tego, że wygrała Paulina. Jest mi to obojętne. :)