Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahabuahahahah

widzimy sie 9 lipca na slubie zia:D

Polecane posty

Gość hahahabuahahahah

nie zapomnijcie:D:D:D

Gość m nm,jkk,jkl;.jk
;)

Gość ;fgfgh
idiotka.

Gość hahahabuahahahah
zia idiotka,dobrze prawisz:D:D

Gość hahahabuahahahah
sram mordą

Gość zia może już zacząć się bać
bo niejeden rozrabiaka może stwierdzić, że fajnie byłoby oblać zii czymś tę sukienusię za ileś-tam-tysięcy, w końcu ma na przebranie dwie kolejne ;) albo urządzić kocią muzykę pod kościołem w czasie mszy oj, zia, wszyscy wszystko o Tobie wiedzą, gdzie mieszkasz, studiujesz, gdzie mieszkają Twoi rodzice, ile zarabiają, co planujecie, jakie są zamierzenia pracowe... niech się Twoi rodzice nie zdziwią, że powróciwszy do domu po ślubie jedynaczki zastaną mieszkanie okradzione

Gość ejo ejo 3 dwa ziejo
a gdzie wesele będzie? może się wkręcę

Gość Nie no...././
Głupie pizdy jesteście i tyle.

Ale dziewczyna narobiła...Jestem w stanie uwierzyc ze ktos jej naprawde jakies winstwo zrobi w dniu slubu...

Gość na jej miejscu
bardziej bym się obawiała, że facet się dowie co o nim pisała, a konkretnie o jego męskości :o

Gość mam pytanie do zia
zia dlaczego nic nie zrobisz z tym? dlaczego pozwalasz zeby ciebie obrazano czy wiesz ze w sieci nikt nie jest anonimowy i mozna go odnaleźć? to co robi tutaj wiekszość tych kobiet jest karalne "kto znieważa inną osobę w środkach masowego przekazu takich jak internet, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności lub roku więzienia. " niektore wpisy mozna tez podciagnac pod inne paragrafy KK zrób zrzuty ekranu i popros administrację kafeterii o zabiezpieczenie adresów ip .Adresy te na wniosek policji/prokuratora admin kafe udostępni . Jeśli chcesz podaj maila polecę ci świetnego prawnika.

Gość zygzygfgg
a ten prawnik trafia za pierwszym razem?:D

Mowilam juz dawno, ze sie to tak skonczy. Co z tego, ze pokasuje topy, i tak ludzie porobili skany, i teraz znajda ja na kazdym innym portalu. I jej biedny chlopak.... stal sie totalnym posmiewiskiem.. Niech kazdy ma nauczke, ze nie mozna sie obnazac ze wszystkiego w necie. Ludzie maja rozne glupie pomysly.

Gość w staruteńkim serialu
"Klinika na peryferiach" stary lekarz podsumował pewną idiotkę "Gdyby głupota miała skrzydła, latały pani jak gołębica..." Wypisz-wymaluj na temat zii... Zatraciła wszelkie hamulce w netowym ekshibicjoniźmie, mimo ostrzeżeń. I zapewno słono za to zapłaci. Jej facet już płaci - jest pośmiewiskiem na całą Polskę. Jego mi żal. Jej nie. Za bezmyslność należy odpokutować.

Gość ależ musi być za
kkjk

Gość blekit nieba
a o co chodzi, bo chyba za krótko tu jestem:(

Gość o takim kabarecie
nie zapomnimy :D O rozwodzie też nas zawiadom, bo jak ktoś sra wyżej niż d--ę nosi to i tak nic z tego nie będzie, pobawimy się

Gość ale trzeba
byc podlym i zawistnym czlowiekiem zeby tak o drugim pisac tylko dlatego, ze ma inny sposob postrzegania swiata.nawet jak to wszystko podala na tacy to wy sie tego utrzepilyscie, zamiast przeczytac i zapomniec, zaraz odpowiecie, ze to interenet i nie mozna podawac tylu inf itd itd itd ale rozczaruje was to nie interenet to WY kafeterianki