Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka Ajka

Co zrobić by facet zauważył, że powinien się starać

Polecane posty

Gość niezapominajka Ajka

6 lat razem... Jakos niedawno do mnie dotarło, ze nic nie dostalam bez okazji... mam tu na mysli drobne rzeczy np ulubione żelki czy czekolade, nie wspominam juz o kwiatku... a wie jak bardzo je lubie. Przez tyle lat... Ogolnie jest mily, dobry... fakt nie raz zaplacil za obiad itp. ale mam na mysli takie "coś" drobnego czego sie nie spodziewam. Prezenty na jakas okazje zwykle drogie dostaje... ale ja bym wolała cos tanszego a czasami dostać coś bez okazji... ehh:( Tak troche mi smutno... jeśli o mnie chodzi to jak zobacze cos co lubi, lub wiem ze mu sie konczy albo by sie przydalo to kupuje...

oni niestety tak mają. może po prostu jakos daj mu do zrozumienia ze przydałoby ci si coś od niego:)

Gość niezapominajka999
Też tak mam... Oni się chyba przyzyczajają do tego,że jak z kimś są to już nic nie trzeba robić...i nie wiem czy to w ogóle da się zmienić... A z drugiej strony może niektórzy mają już takie natury...

Gość zwariowana waryjatka
przeczytac "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy"

Gość bellabonda
powiedz mu albo zaakceptuj to, co jest. Co innego możesz zrobić? Chyba, że chce ci się jakie gierki uprawiać, ale to głupie.

Gość oklahoma
a Ty jak często mu robisz takie niespodzianki ?

Gość niezapominajka Ajka
No własnie on jest mnie bardzo pewien... Co mam mu powiedzieć? kup mi zelki? no bez przesady :) Chciałabym coś zrobić by sam na to wpadł... Chciałabym by cos zrobił dla mnie BEZ OKAZJI chociażby żeby ściągnął sam z siebie film, który może mi się podobać... Jeśli o mnie chodzi to wiadomo, nie codziennie, ale w miare czesto staram sie coś dać. Jestem w sklepie to czesto mu coś kupie bo wiem, że miałby na coś ochote. Zawsze jest zadowolony. Dotarło do mnie, że nic mi nie daje od siebie... jest miły, dobry ale wkrada sie rutyna, a taka mala niespodzianka moim zdaniem pozytywnie wpływa. To ja tu chce kupowac sobie ladna bielizne, zaczelam troche do solarium chodzic, bo juz mam myśli, że może mu sie nie podobam?