Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen na jawie

Podnieca mnie kiedy "spie" a moj chlopak dopiera sie do mnie

Polecane posty

Gość sen na jawie

Odkryłam juz calkiem dawno (we wakacje), ze bardzo podnieca mnie kiedy moj chlopak mysli, ze spe i zaczyna lekko dotykac mnie niesmialo po ciele.. byla taka sytuacja rankiem po imprezie na dzialce jak wszscy pojechali, zmeczeni polozylismy sie spac...obudzilam sie, ale nie ruszylam sie.. bylo milo, moj chlopak czule gladzil mnie to boku..nagle chyba nabral ochoty na wiecej i bardzo niesmialo zaczal dotykac moich piersi..leciutenko i bardzo uwaznie by mnie nie obudzic (nie ruszalam sie, ciekawa rozwoju sytuacji, niby przez sen polozylam sie na plecach) chlopak bardzo niesmialo zaczal gladzic brzuch..doszedl do cipki, slyszalam jego coraz bardziej podniecony glos.. bylam starsznie tym podniecona! nie powiedzilam mu nigdy o tym, ale bardzo chcialabym zeby to sie powtorzylo;/

Gość Pomożemy
No bo to bardzo podniecające :)

Gość przypomina mi to...
miałaś po tym śnie polucje?

Gość matacz ,,,...
sły7szałam podniecony jego głos ...:)

Gość sen na jawie
to nie byl sen. jak tylko sobie przypomne ta akcje to mm.. az mam ciarki, najbardziej krecilo mnie to, ze on wiedzial ze robi cos bez mojej wiedzy, a ja czulams ie taka wykozystywana..podgladana.. to jak podniecony cicho dyszal, jego niepewny dotyk i chec przyblizenia sie do mnie, to jak dociskal sie swoim naprezalym penisem do mnie, ale tak uwaznie byle tylko mnie nie obudzic..

Gość hihihihihihihihi
milusio, też przeżyłam coś takiego :)

Gość sen na jawie
jak bardzo bym chciala przezyc to raz jeszcze.. tylko czy to jest mozliwe? ;/

Gość kiedys mialam tak samo
:) zatrzymalismy sie na nocleg i ja juz zasnelam. Obudzilam sie, ale nie pokazalam tego po sobie. Strasznie to bylo podniecajace. Chyba dla kazdej by bylo. Potem mu sie przyznalam, ze czulam i nie spalam i powiedzialam tez jak bardzo na mnie to zadzialalo. Niestety nigdy juz sie nie powtorzylo do tej pory, a szkoda, bo mogloby... ;)

Gość sen na jawie
ja to chyba zle rozegralam, udalam ze sie budze i wtedy on przestal i poprostu doslzo do porannego seksu jakby ani on , ani ja nic wczensiej nie przezyli. pozatym gdybym mu sie przyznala to pewnie pozniej i tak by nie bylo juz to samo, takie zaaranzowane;/

Gość czekoladowy orzeszek
Wierzę Ci że jest to niesamowite podniecające bo w ten weekend spałam u faceta. Najpierw się kochaliśmy a potem zasnęliśmy nago, cudownie choć tak inaczej :) w środku nocy przebudziłam się bo poczułam że całą mnie obejmuje, dotyka, gładzi delikatnie. Coś niesamowitego. Udawałam że śpię, on wyszeptywał mi co jakiś czas "kocham Cię" miałam ochotę się rozpłakać bardzo mnie to wzruszyło :)

Gość sen na jawie
o ciekawe, nawet nie wiedzialam, ze istnieje takie cos. jednak to bylo cos milego i nowego, a nie cos od czego jest uwarunkowana moja przyjemnosc z seksu ;P