Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.czy.w.kolo.jest.wesolo

Czy na moim miejscu czułybyście sie olane przez faceta????

Polecane posty

Gość a.czy.w.kolo.jest.wesolo

Sytuacja wygląda tak: jestem w facetem na imprezie imieninowej jego rodziców w restauracji, za bardzo nikogo nie znam,prócz jego kuzynki i jej chłopaka. Reszta to znajomi rodziców, i ciotki , wujki. Zabawa taneczna typu wesele. Muzyczka wszytsko fajnie. Tańczę sobie, jest pare osób na parkiecie, ale wiekszość wraca do stołu . Zostaje ja i mój chłopak tańczący z ciocią. Zostałam sama więc chciałam się podłączyć, podchodzę a mój chłopak ucieka parę metrów daelj i udaje, że mnie nie widzi. Podchodzę jeszcze raz łapie za rękę chce się obrócić, chciałam żebyśmy wspólnie w trojkę sie pobawili, a on mnie znowu olewa, nie odzywa się słowem! Jakbym była powietrzem, poczułam się jak idiotka! Ja bym w życiu go tak bezczelnie nie olała. I pewnie dużo osób to widziało... Wkurzyłam się na faceta, on uważa że niesłusznie, a Wy co myślicie?

Gość ciężko powiedzieć
nie przejmuj się pierdołami, może chciał sie pobawić tylko z ciocią, a Ty na trzeciego się wciąć chciałaś i on to odebrał jako nietakt z Twojej strony. Pomyśl co on mogł mieć wtedy w głowie

Gość anikaaaaa
no twoja wina moim zdaniem...nie mozna byc zaborczym. jestes azrosna o ciocie???? no cos ty :) żle zr5obiłas ze wyrwałas go z tanca... chcuiał potanczyc z nia, pzreciez może. ty mogłas wyrwac w tany jakiegos wujaszka i potem zrobic ewentualnie odbijanego jak juz:) nie masz co panikowac a na przyszłosc daj troche wolnosci facetowi...

Wkurzyłam się na faceta, on uważa że niesłusznie, a Wy co myślicie?" myslimy że czas juz do szkoły wyjść bo sie spóźnisz na W-F :D

Gość lekka zenada
Co za pustak, a tekst o tym, ze duzo osob to widzialo to poziom gimnazjum. Wez sie zakop gdzies, najlepiej gleboko, swiat stanie sie piekniejszy.