Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_facetami

Mamy mało przystojnych mężczyzn

Polecane posty

i właśnie to że te piękne są takie rozpuszczone świadczy najlepiej o tym że nie wszystkie Polki sa piękne ponieważ właśnie te piękne widzą, że na tle pozostalej niepięknej większości mają znacznie większe powodzenie gdyby wszystkie były piękne jak twierdzisz to bycie piękną kobieta nie byłoby żadnym wyróżnieniem i żadnym rarytasem tak jak posiadanie pięciu palców u ręki, byłoby to normalnością i nie byloby żadego powodu, żeby te piekne srały wyżej niż dupę noszą a fakt, że tak nie jest świadczy najlepiej że nie wszystkie są piękne

Gość ghdfsruioiop
E tam przystojny, ważne żeby był ROMANTYCZNY choć wielki brzydal chyba by nie miał u mnie szans.

Enfant- no to Czesi sa bardzo do niemcow podobni generalnie :-) Durden- nie wiem ile Czeszek znasz, ale opinia o nich jest niesłuszna. Ubierają się bardzo nijako. Nie sa zbyt zadbane, nie maluja się. Ogolnie to w czechach jest tak, ze pomalowana w dzien kobieta budzi spora sensaccje. jezdzac autobusem o 8 rano przekonalam sie o tym, choc nie maluje sie jakos bardzo ostro. U nich maluja sie raczej panie lekkich obyczajow i przez starsze osoby ok 50 tak wymalowane kobiety sa postrzegane. Nie znaczy to, ze sa z natury brzydkie, sa poprsotu zaniedabane i zle ubrane :-)

Darken - nie wszystkie, ale naprawdę cholernie dużo. O wiele, wiele więcej, niż gdzie indziej :) Rosjanki, hmm - pewnie w sumie tak. Tylko - często ich urodę przyćmiewają niegustowne ciuchy, makijaże i fryzura, takie jeszcze sowieckie trochę, no i szybko ich uroda blednie z wiekiem - ale to nie ich wina, tylko miejsca, gdzie żyją. Zaznaczam jednak, że w Rosji nie byłem, a powyższe uwagi dotyczą niereprezentatywnej próbki, która odwiedza Polskę.

darken- oczywiscie ze sa bradziej do zycia, bo wiedza ze na samej urodzie (lub jej braku) daleko nie zajada :-) musza sie bardziej wysilic i cos soba reprezentowac. analogicznie faceci :-)

A poza tym, o czym my tu gadamy :D To ładne, co się komu podoba :D No owszem, warto powytykać pozapuszczane brzuchy facetów, i jakieś tony taniego podkładu, kt. nakładają na siebie niektóre panny, ale poza tym... Zresztą, powiem wam, jak byłem jeszcze młodym szczawikiem, to naprawdę piękne wydawały mi się tylko jakiejś zjawiskowej urody dziewczyny, które dziś pewnie uznałbym za aż nienaturalne. Z wiekiem jednak zacząłem doceniać mniej lub bardziej drobne odstępstwa od jakichś wyidealizowanych wzorców, oryginalność rysów twarzy, sposób poruszania się, coś nieuchwytnego, co sprawia, że kobieta promienieje ciepłem i sexapilem :)

darken- bez was tez nie byloby wesolo :-) Durden- a ile Ty wlasciwie masz lat, bo jakos sie nigdy nie chwaliles... Tak sie chyba robi z wiekiem. Mnie tez kiedys tylko podobali sie wysocy bruneci, teraz moze byc blondyn byleby byl wesoly, kontaktowy i przede wszystkim nieglupi. A to juz jest warunek, ktorego wielu niestety nie spalnia :-)

Darken: oto słowa mądrości :) Enfant: dojrzałość, powiadasz? Hmm, oby nie już SKS, czyli starość, k**wa, starość :D :D

Mario Izo, wiekiem się nie chwaliłem i nie zamierzam :D Młodzikiem nie jestem, ale i do SKSu jeszcze mi troszkę brakuje :D

Durden obstaję jednak przy dojrzałosci :D ja tez kiedys miałam ideał w głowie a dzis... cóz nadal wielbie wysokich brunetów, zwykle jestem z szatynami :D ale podobnie jak maria izabela ( znowu!) wazne zeby był wesoły, inteligentny, i ..taki fajny :D:D

Ta, ta, bez przesady ;) No wiem, że jesteście w stanie nam wiele wybaczyć, i nawet brzuchaty misio, ale taki "starający", jak tu się czyta na niektórych topikach :D jest w stanie zdobyć po usilnych zabiegach nawet wymagającą kobietę. Szczypta jednak męskiej urody i elegancji nie zawadzi, prawda?

Odpadam chyba :) Dobrej nocy, Mario Izo :) Dobrej nocy, Enfant :)

Won

Gość wydrukuj mnie
''No właśnie- ubiór i sylwetki... Aż mnie ściska jak widzę fajną ''gębę'' gadka fajna a tu brzuch na ladzie leży'' Uwielbiam takie puste lale, którym wiecznie coś nie pasuje, daleko im do ideału, no i naoglądały sie głupich telenowel i programów z super sztucznymi modelami. Ale! jest rada na twoje wygorowane wymagania, wytnij przystojniaka z jakiegoś kolorowego pisemka, idz do drukarni niech ci powieksza, wydrukuja i sobie takiego maczosa 185 cm wzrostu powiesisz nad łóżkiem, oh, ah. ;)

Wypad durniu.

Gość Kamecha wylogowany
wydrukuj mnie to paszczak :classic_cool:

Te wypad durniu itp. to ja już nie pisałam. Co do nacji- wypowiem się o tych, gdzie miałam okazję widzieć większą ilość na żywo, nie w gazetach, Południowe Włochy- niscy w większości, dobrze się ubierają, choć dla niektórych to pedalskie ubiory w większości, ciemna karnacja ukrywa niedoskonałości, a charakter... cóż niewierni, zbyt przywiązani do kultur w których się wychowali, często aroganccy. Wielka Brytania- mniej więcej jak u nas. Nie ma drastycznych różnic.