Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_facetami

Mamy mało przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Zauważyłam, że często wysocy faceci lubią niskie kobiety.

Może dlatego, że niskie kobiety wydają się kruche i stwarzają pozory bezradności. Nic bardziej błędnego - osy też są mniejsze od pszczół (za wyjątkiem szerszeni). Jak to mawiał Wołodyjowski cytując swego ojca: "Bóg dał ci mizerną postać. Jak się nie będą ciebie bali, to się będą z ciebie śmiali". Cuś w tym jest ;)

a ja powiem szczerze, ze nasi panowie naprawde dają rade :) mają jeszcze co niektórzy prolblem z zadbaniem o siebie, fajnym ubiorem ale gęby i sylwetki generalnie są ok :P:P

No właśnie- ubiór i sylwetki... Aż mnie ściska jak widzę fajną ''gębę'' gadka fajna a tu brzuch na ladzie leży ;)

Zastanawiające... z pewnoscia , to działa w obie strony :) o ile jednak cycki u kobiety ( jakie by nie byly) sa jak najbardziej normalne i pożadane , o tyle u mężczyzny juz nie , tłuszcz w okolicach brzucha także nie dodaje im uroku

Ja uważam, że polscy mężczyźni nie są tacy źli. A autorka rzeczywiscie ma jakies wygórowane wymagania (znam ten typ). facet ma byc facet, ma byc meski a nie jakis metropedalek. o! a co do obcokrajowcow (znam wielu) to sa w wiekszosci tak niewychowani, ze wpychaja sie przed kobiete w drzwi!

Izabelo, niekoniecznie się wpychają. W wielu krajach mężczyzna pierwszy przechodzi przez drzwi, gdyż bierze na siebie ewentualne zagrożenie (np. tak jest w Japonii).

Znacie kogoś dla mnie?

darken rall. mam pytanie - kto urodził tych wszystkich brzydkich facetów? zaraz ktos dojdzie do wniosku, ze brzydcy ludzie nie powinni płodzic potomstwa :P:P

Zagrozeniem jest facet bo potem puszcza te drzwi i można dostac w twarz :-) Inny przyklad- grupka kobiet nosi ciezkie stoly i krzesla,. W tym czasie grupka wlochow i porugalczykow swobodnie konwersuje palac papierosy jednoczesnie bardzo uprzejmie odsuwajac sie kiedy kobiety probuja przejsc niosac stol :-)

skoro jest tylu brzydkich facetów to wniosek jest taki, że kobiety obcowały płciowo z brzydkimi facetami, ich ojcami więc do kogo macie pretensje

darken rall- słuszna uwaga. Ale wez z drugiej strony obcowaly bo nie bylo ladnych a z kims obcowac trzeba, wiec rodza sie brzydale. Kolo sie zamyka. A wniosek z tego taki, że Adam tez ciachem nie byl :-)

Ta celibat... Ty wiesz o czym mówisz w ogóle? :-) To ja juz wole obcować z tymi trochę brzydszymi. zreszta jakąś szprycha nie wiadomo jaka nie jestem, żeby koleś musiał byc misterem, musi mi sie podobac i tyle :-)

1. Jak ktoś jest zapuszczony, to nie wina genów, tylko niechlujnego trybu życia 2. (ale powinno być primo) No ileż można tych generalizacji :/ A wszyscy faceci to, a wszystkie laski tamto To obserwacje z ulicy, ogólnej natury, czy autorce trafiło się po prostu kilku podobnych do siebie misiów?

Może dla autorki bedzie brzydkie ale dla innych ok. Ja nie bede zyla w celibacie z troski o nastepne pokolenie. Ja mam w dupie nastepne pokolenie :-)

Durden ja mysle, ze autorka ma za wysokie wymagania po prostu, nie kazdy facet wyglada jak model. Rzeczywiscie moze na ulicy widac roznych facetow i generalizowac nie mozna. Najwazniejsze ze wszystkie Polki sa piekne prawda? :-)

Chyba nie mógłbyś :-) A widzieliscie kiedys Czechow? Ci to sa brzydcy dopiero wszyscy z oponkami od knedlikow i piwa... Nie generalizuje teraz ale w czasie 6 miesiecy spedzonych w Czechach widziałam jednego (słownie jeden) przystojnego faceta, lekarza w szpitalu na nocnym dyzurze. Miał na imie Zdenek :-) Nie wiem wiec skad te badania, że Polacy najbrzydsi.

Nie, no darken, sam pisałem o generalizacjach, nie oceniam ludzi na podstawie wyglądu i nie jestem jakimś światowcem, ale jeśli już mowa o damskiej urodzie, no to mamy, faceci znad Wisły, naprawdę fart :) Polki generalnie SĄ piękne. Mam na myśli statystykę. Olbrzymi odsetek naprawdę atrakcyjnych lasek. Weźmy dla porównania Angielki, Niemki, Holenderki, no sory Intensywnie kombinuję teraz, ale nic mi nie przychodzi do głowy - nie znam kraju o takim stężeniu pięknych kobiet :)

maria izabela de la krata no własnie, tez sie zastanawiam nad tym, skad wniosek ze Polacy najbrzydsi albo Niemcy - w wiekszosci to czerwoniutkie na twarzy , opasłe i ryzawe osobniki na widok których ...:O