Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się ubieracie

JAK SIĘ UBIERACIE NA WIGILIĘ?

Polecane posty

No widzisz ale ja akurat musze stać przy garach za mnie mamusia nie zrobi a w tym roku facet jeszcze do 18 pracuje.Przyjdzie zmęczony,zmarźnięty i ma mysleć jeszcze od dzisiaj jakiego koloru garnitur ubierze??? Poza tym jest to forum publiczne i może się wypowiedzieć każdy gdzie i jak chce.

Gość jak sie ubieracie
ja sama bede przygotowywac, nie powiem, lubie jak mam wszystko zaplanowane i ulozone jak w pudeleczku wiec juz teraz powoli sie zastanawiam w co sie ubrac... Czy to pytanie bylo takie straszne?:O Luuudzie wyluzujcie trochę. Ktos nie lubi sie stroic i tego nie robi a ja lubie i bede.

Sama mam problemy w rodzinie i bliska mi osoba zachorowała na poważną chorobę, ale to nie oznacza, że choć na chwilę nie można zapomnieć o problemach oraz codzienności i się odprężyć. Święta po to właśnie dla mnie są. Ja ubieram czarną długą sukienkę do tego biały żakiet, czarne rajstopy oraz czarne długie kozaki (które potem i tak będę musiała zdjąć jak przyjdę do rodziny)

Gość a ja zapytam
jaki do tego makijaż wybieracie? malujecie sie jakos specjalnie? :)

Tutaj to jeszcze nie myślałam nad tym jakoś specjalnie. Nie mam bladego pojęcia jak się pomalować... Na pewno wybiorę krem z podkładem (używam go tylko na specjalne okazje) dalej nie wiem

Gość sghdkjjjjjkju
Angel of Devil - popieram :) ale problem !!!! - powiedz mi w którym miejscu ja napisałam , że nie gotuję ? niegrzeczna kobietka - jakbyś uważnie czytała wywnioskowała byś z mojej wypowiedzi , że mamusia za mnie nie gotuję - bo mamusie siedzi nawalona jak 150 !

Gość jak sie ubieracie
Angel or Devil dziekuję za odpowiedź NA TEMAT:) a co do makijażu ja stawiam w ten dzień na naturalnosc. Nie bede robila mocnego makijazu

Gość sghdkjjjjjkju
or - przepraszam , nie zwróciłam uwagi :)

w tym roku bedziemy sami, ja maz i nasza corcia;) maz nie jest katolikiem ale swieta obchodzi ze wzgledu na mnie;) jezeli sie przebiore to chyba tylko ze wzgledu na corke, ktorej bede cykac mnostwo fotek w jej pierwsze swieta;)

Gość sghdkjjjjjkju
kurde jak tylko się wkurze to tyle błędów :O nie gotuję - tylko gotuje :) i nie mamusię ' - tylko mamusia :)

Gość jak sie ubieracie
krem z podkladem? a co to takiego? (pytam bo nie uzywam podkladow, fluidow itd.) czy jak sie go nalozy to czy czasem nie brudzi? Kiedys uzywalam fluidow, byly strasznie tluste i za kazdym razem kiedy dotykalam twarzy to na palcach mialam ta maź:O

Gość a ja zapytam
ja jutro ide zamówić wizyte u kosmetyczki ;)

sghdkjjjjjkju Nic nie szkodzi. jak się ubieracie Z tą naturalnością, to chyba rzeczywiście masz rację. Eh ja już nie wiem. :D

Gość jak sie ubieracie
prezesunia wypierdalaj jak ci cos nie pasuje🖐️

Gość kilinda83
zalezy do tego czy masz wigilie w domu czy u chlopaka czy u babcii itp

jak się ubieracie to jest krem z serii nivea visage young. Do tej pory jeszcze nic nim nie pobrudziłam. Może to dlatego, że po nałożeniu go zawsze przejeżdzam po twarzy wacikiem i ten nadmiar zostaje na nim.

Gość a ja zapytam
poza tym chcę sobie zrobić paznokcie pasujące do kreacji :)

Chociaż niezmiernie rzadko go używam, bo dopiero niedawno zakupiłam coś takiego. Może z jakieś 4 razy, więc zobaczę co sie będzie działo później.

Gość jak sie ubieracie
hm... moze sobie takie cos sprawie. Mam duzo niedoskonalosci na twarzy i nie wiem jak to maskowac. Obecnie Uzywam tylko pudru

Gość mmmmmmmmmmmmmmn
up

Gość KInga Warnecka

Ja już mam sama sobie prezent zrobiłam rep.org.pl okazja była to dlaczego nie ta turkusowa jest w moim posiadaniu, mąż totalnie będzie w szoku.

Gość ŁYSY78

Ja se kupiłem koszulę za 100 zł znanej polskiej firmy.