Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się ubieracie

JAK SIĘ UBIERACIE NA WIGILIĘ?

Polecane posty

Gość jak się ubieracie

jw. bo ja myślę nad czarną sukienko- tuniką bombką na grubych ramiączkach i pod spód białą koszulę i do tego leginsy czarne

Gość taaaaaaaa...>?
i co nas to obchodzi?

Gość oj to faktycznie problem
na miare zakladania tematu! oj ludzie :D ja ubieram sie wygodnie, nie stroje sie specjalnie, nawet o tym nie mysle teraz :D

Gość jak się ubieracie
po prostu jestem ciekawa:classic_cool:

Gość złamany kalosz gumowy
moja rodzina się ubiera odświętnie, ja przeważnie jakąś sukienkę i rajstopy, albo białą bluzkę ale nie zawsze- PO PROSTU ELEGANCKO. natomiast panowie galowe spodnie i koszula. to wstyd ubrać się "wygodnie" jak ktoś to określił, ubrać się w Wigilię w jakieś spodnie i bluzę to morderstwo

Gość ale problem !!!!
może jeszcze nie dociągnę do wigilii :O

Gość jak się ubieracie
dziekuję za jedną konkretną odpowiedź:)

myślę o zestawie leginsy i biało granatowa tunika 1 dzien swiąt rajstopy i purpurowa sukiena 2 dzien leginsy i szara gruba tunika olanuje bo sie musze spakować na świeta do rodziców :P a daleko jadę

może dla Ciebie, ale dla nas nie strój jest priorytetem :o

Gość jak się ubieracie
no za dwie odpowiedzi:) ja tez nie wyobrażam sobie usiąść w jeansach do tak uroczystej kolacji

Gość nie przesadzaj
ja w zeszlym roku miala sweter dzinsy i szal bo bylam chora i morderstwo?

poza tym wygodnie nie oznacza zaraz dresu :o

Gość ale problem !!!!
no rzeczywiście morderstwo !!! jesli to nie są spodnie codzienne, chodzone od tygodnia to czemu nie rzeczywiście nie macie większych zmartwień? to gratuluję!

Bodystocking :classic_cool: Chociaż pewnie będę tak objedzona, że nie będę miała siły na seks 😴 Na to małą czarną i bolerko, bo sukienka z krótkim rękawem, więc bym zmarzła :p Do tego jakaś ładna biżuteria. Klasyczne szpilki i tyle :)

Gość sejjeeeeeeeeeeeeeee.
Boże a jaki temat jest godny założenia topicu według Ciebie ? :O jak Cie nie interesuje to sie nie udzielaj - proste .. idź sobie pooglądaj fotki cipek , bądź penisów na forum erotyczne 🖐️ Ja spędzam u siebie w domu :P więc ubieram białą marszczoną sukienke/tunike .. nie no bardziej sukienka to jest :) czarne leginsy i buty na obcasie :)

strój nie jest priorytetem, ale skoro ważne są dla ciebie święta to nie rozumiem dlaczego masz je lekceważyć swobodnym strojem :O paradoks

poniewaz wigilia jest za niecały miesiąc a paniusie juz przezywają w co sie ubiorą :D

Gość dusiaa
czarna sukienka na to bolerko w dl. rekawem, rajstopy, buciki na koturnie+bizuteria:)

nie znasz mojej sytuacji wiec nie wypowiadaj sie na ten temat.

Gość ale problem !!!!
swieta zlekceważę jak będę myślec wyłącznie o stroju, bo zdaje się nie on jest najwazniejszy to dopiero swiąteczny duch mysleć wylacznie o stroju a rekolekcje zaliczone?

Gość jestem leniiem
tą samą sukienkę co w ubiegłym roku i dwa i trzy i cztery i pięć lat temu

Zgadzam się z opinią wyżej, że nie strój jest najważniejszy, jednak uwielbiam patrzec na uśmiechniętą twarz babci, która uwielbia, gdy ubieram się jak najbardziej kobieco :) Przyślę Ci kilka przykładów zestawów strojów, które są bardzo eleganckie: http://www.kupujemy.pl/sukienki--qw-sp%C3%B3dnica--sixD-porownanie-cen.html

Gość sejjeeeeeeeeeeeeeee.
oj to faktycznie problem - popatrz to Ty jesteś jakimś ewenementem skoro wszyscy odpowiadają normalnie na pytanie , a Ty nie dość , że pewnie jakiś babochłop , to wchodzisz i robisz zamęt na topicu . Co Cie to obchodzi , jak ktoś chce to sobie zaplanuje nawet rok wstecz co ubierze .

moja Wigilia odbywa się w licznym gronie, zjeżdża się rodzina i robimy sobie zdjęcia, wszyscy wyglądamy odświętnie chcąc radośnie przeżywać a na drugi dzień powitać małego Jezuska

Odświętnym strojem podkreśla się wyjątkowość chwili. Zwróćcie uwagę jak ubiera się starsze pokolenie idąc w niedzielę do kościoła.

a jednak jak widzisz nie jestem, bo nie tylko dla mnie strój nie jest najważniejszy. chciałabym mieć takie problemy, a ktoś wyzej dobrze napisal, nawet nie wiemy czy dozyjemy...

Gość jak się ubieracie
[zgłoś do usunięcia]oj to faktycznie problem poniewaz wigilia jest za niecały miesiąc a paniusie juz przezywają w co sie ubiorą rozumiem, że na tym forum się pisze tylko o poważnych problemach i TYLKO o problemach czyli że mąż mnie zdradził, że nie mam co do garnka włożyć:O Dla mnie to nie jest problematyczny topik tylko chciałam poznać opinię innych

jak się dowiedziałam jak moja znajoma obchodzi Wigilię to naprawdę mnie odrzuciło to :O zaskoczyło... otóż jest to u nich zwykła kolacja, ubrani są wszyscy normalnie, czasem nawet i jakiś dres się zdarzy, przy włączonym telewizorze (być może puszczają koncert wigilijny na tv), zjedzą szybko kilka potraw, potem oglądają prezenty i po jakiejś godzinie jest już po wszystkim... dla mnie to skandal

Gość jak się ubieracie
oj to faktycznie problem a jednak jak widzisz nie jestem, bo nie tylko dla mnie strój nie jest najważniejszy. chciałabym mieć takie problemy, a ktoś wyzej dobrze napisal, nawet nie wiemy czy dozyjemy... Czy to jest problem? Czy ja zaznaczyłam w tym temacie, że to jest problem?:D proszę Cię wyluzuj, bo wydaje mi się że jesteś strasznie zrzędliwą kobieciną:O