Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o prawictwo

Czy bycie prawiczkiem w wieku 25 lat to obciach?

Polecane posty

Gość Pytanie o prawictwo

Pytam się poważnie

Gość Sanetta
nie, kochanie, to nie obciach. JEstem co prawda parę lat młodsza ale też jestem dziewicą i wcale nie czuję się z tego powodu gorsza. Bo czego tu się wstydzisz? że się nie puszczasz z byle kim?

Gość Pytanie o prawictwo
Ja uważam że to obciach dla faceta, zwłaszcza jak nie jest zbyt atrakcyjny

ja mysle ze to nie obciach,w dzisiejszych czasach wszyscy sie puszczaja na prawo i lewo

Gość ZrozpaaczonaAurelia
to grzech nie obciach :o radzę ci sie wyspowiadać ..a tfuuuu!

No może nie obciach, ale zawsze ktoś kto to usłyszy będzie się zastanawiał dlaczego (nie chodzi o seks!) nigdy z nikim nie byłeś... Jeżeli chowasz cnotę do ślubu, bo takie masz przekonania to się ich nie wstydź i mów o nich otwarcie. Dla mnie to jest dziwne ale szanuje takich ludzi za ich upór i samozaparcie :-)

Gość bezdomny jan
czy bycie bezdomnym w wieku 12 lat to obciach ?

Gość no właśnie bo
każdy zastanawia się dlaczego jeszcze się z nikim nie było, i choć pozornie jest wszystko okej to będą szukać dziury w całym żeby móc powiedzieć "aha, to dlatego jeszcze nie zaliczył"

Mi nie chodziło o zaliczanie! Ale wiadomo, że ludzie wchodza w jakieś młodziencze związki w wieku 17, 18, 20 lat i wtedy też traca cnotę. Chodzi o to, że ktos moze się zastanawiać "co jest nie tak" z osoba, która takiej młodzieńczej miłości nie przeżyła.

Gość bezdomny jan
a skoro o dziurkach nowa ja moge oddać swoją dziurke jakiemus panu za winko . Niech bierze mnie od tylu do woli .

Gość bezdomny jan
czy bycie spermopijką w wieku 88 lat to obciach ? Moj kumpel sie pyta .

Gość no właśnie bo
no dobra ale zaliczenie jest jednak symbolem bycia w jakimkolwiek związku, przynajmniej to pierwsze bo potem już różnie

Gość czasem ktos jest dlugo
prawiczkiem bo jako nastolatek byl brzydki i nieatrackyjny a dla kobiet byl posmiewiskiem

Gość czasem ktos jest dlugo
to nie czyjas wina ze ma zle geny i musial sporo nad soba pracowac zeby wyladniec

Gość bezdomny jan
to nie czyjas wina ze ma zle geny nie mieszajmy do tego wina ..

Gość no właśnie bo
i to często polega na znajdowaniu wad na siłę, bo nikomu do głowy nie może dotrzeć, ze zwykły, w miarę atrakcyjny i miły facet może być prawiczkiem. musi gdzieś tkwić haczyk no bo ja uważam że tacy normalni prawiczkowie koło 25 istnieją, może to naiwność, co?

Gość Faith Hope Glory a komu bys
zapodał fotę? :D

Gość Zależy co jest przyczyną
Bo one są różne

Gość to jest powód do wstydu
:O

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.