przerwa miedzy palcami 90. 0 Napisano Grudzień 5, 2010 tzytzyków to życzenie będzie mogło się spełnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Grudzień 5, 2010 widzę że świeży nick :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Grudzień 5, 2010 a wyglada jak stary.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomny jan Napisano Grudzień 5, 2010 ja ci powieksze tzytzki jak mi kupisz wino .. ps... Nie pytaj jak to zrobie.. MAm swoje sposoby ala macgyver Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90. 0 Napisano Grudzień 5, 2010 kooorfa ! co to ma być?! stopkem mi zabrali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiutem po twarzy 0 Napisano Grudzień 5, 2010 powiększą się spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiutem po twarzy 0 Napisano Grudzień 5, 2010 ALE TZYTZKI masz dlalej do bani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90. 0 Napisano Grudzień 5, 2010 jeśli naprawdę miałbyś na to sposób nie byłbyś wtedy bezdomnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Grudzień 5, 2010 skąd ta kropka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezdomny jan Napisano Grudzień 5, 2010 jeśli naprawdę miałbyś na to sposób nie byłbyś wtedy bezdomnym jakbys miała tzytzki to moglabys szorować nimi szyby kierowcom .. Fajna fucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90. 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nie widzę żadnej kropki, zapewne masz jakąś plamkę na monitorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cudowna_Wenus1111 0 Napisano Grudzień 5, 2010 mamy omamy ze widze przerwe miedzy palcami :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życie jest jak żeglarstwo Napisano Grudzień 5, 2010 pogryzłabym twoje sutki, namiętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90. 0 Napisano Grudzień 5, 2010 jakbys miała tzytzki to moglabys szorować nimi szyby kierowcom i nie tylko szyby i nie tylko kierowcom :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach