Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fenomen Anji Rubik

Fenomen Anji Rubik

Polecane posty

Gość Fenomen Anji Rubik

Rozumiem, że świat mody rządzi się swoimi prawami i to co piękne dla projektantów niekoniecznie musi być piękne dla normalnych ludzi. Ale widzę, że nawet dla normalnych osób Anja jest fenomenem. Wytłumaczcie mi, dlaczego? Jak dla mnie ta kobieta wygląda jak zawodowa ćpunka. Jest za chuda (widać to w szczególności na twarzy i nogach), ma dołki pod oczami, nieogarniętą fryzurę oraz często nieudane miny i sesje. Tego typu urody nie powinno się propagować. Mamy na świecie o wiele piękniejsze modelki! Jak np. Gisele Bundchen czy inne modelki Victoria's Secret, które posiadają urodę oraz kobiece kształty!

Gość a ja zapytam
anja to jeszcze nic. Kate Moss to dopiero zawodowa ćpunka i to spod monopolowego. no tak wygląda ta kobieta, jest paskudna, a to najlepsza swiatowa modelka

Gość nic specjalnego..
jaki fenomen? że latała nago z cipką u tego la coś tam? i nic wiecej. ona nie jest u projektantów np diora;) chanel..o nie ma klasy a tawarz tak obraiają jej w fotoszopie ze szok:O Naomi i Moss. To fenomen. Moss ładnie pozuje..I jej twarz nie obrabiają w fotoszopie..Jest naturalna. zmienia pozy itp. zaśługuje na miano nr 1.

Gość super nam idzie
Kate Moss jest paskudna Rubik troche ladniejsza, ale z ta otwarta geba i pustymi oczami wielkiego wow nie ma

Gość zycie jest maksbeznadziejne
tu nie ma zadnego fenomenu, ludzie przesadzaja wychwajac ją

Gość struna głosowa
Anja jest cudowna, piękna, inteligentna, świetnie pozuje, osiągnęła sukces, którego jej zazdrościcie, ma też bardzo sympatycznego i atrakcyjnego faceta, jest boska, nie to co ten wycieruch papierowy Papierska

Gość a ja zapytam
Kate to na pewno fenomen, z tak paskudnej kobity zrobic swiatowej sławy medelke.

Gość nic specjalnego..
mam wrażenie, że na siłę:o wciskają ją ludziom. A ona nie ma klasy. Zachowanie takiej licealistki. Nic specjalnego. osobowsc i zachowanie Naomi, Mos, Brigitte, nawet Belluccci przyciąga. Bo mają coś co inne nie mają:) Nie do podrobienia. Myślę że Anje wzięli bo wiedzieli, że blondyna chuda sie sprzedaje..Miała być coś Moss. Ale nie wyszło;) I dobrze. Moss jest jedna.

Gość wołga89
Ja równieżnie ruziem fenomeu Anji Rubik. Jak dla mnie to ona jest paskudna,ma okropną szczękę i sepleni. W ogole cała jakaś "krzywa" .

Gość wyborciav
i to jej seplenienie.....fuuuuj,powinna zainwestowć trochę kaski w wizyty u specjalisty:)

Gość buuhgades
A jednak jest FENOMENEM .... wszyscy chcą ją mieć .. ma coś w sobie.. chuda , anorektyczna, wysoka 178 -9 53 kg wagi ... ma coś w SOBIE ! a z gołą cipką u pana L każda chciała by latać ...

Gość ja nie cierpie urody
moss, jest tak koszmarna, że naprawde dziwie sie temu światu co oni w niej widzą :o Anja przy niej to pieknosc, tylko jak sie odezwie to faktycznie nieciekawe wrazenie sprawie, bo naprawde ma wade wymowe i sepleni.

Gość daj na mszę
a tu się znalazły ideały, co karierę robią siedząc dupą na kanapie, mają brzuchy po kolana i nie starcza im do pierwszego

Gość nic specjalnego..
Kate miała śliczne fotki i buzie jak miała mniej niż 32 lata:) widziałam a ajna? od początku bez tego czegoś..cute..jak to nazywają. Taki babochłop z włosami nic więcej. a fotki muszą obrabiac aby ją wyładnic. Moss ma przewagę, bo na fotach w wybiegu i poza nim jest jednak jakaś taka z tym cute:) teraz jej nie widziałam. Ale i tak uważam, że na siłę wciskają czyli robia z kogoś Top. Naomi nie trzeba było wciskac.

Gość nic specjalnego..
u pana L..nie latałabym nawet za 10 000 000 dolarów. Nago.

Gość wibrattoo33
mi to seplenienie się podoba, jest urocze a Anja świetna, pewna siebie, na poziomie, z klasą, jestem jesj fanką od dawna, ciesze się, że odniosła taki sukces

Gość nic specjalnego..
Mnie się podoba ta Friieda ta z Indii:) boska:) Ma to coś i nie jest nijaka. Pochyla głowę w podziece za zdjecia z taką gracja a jednoczesnie z takim luzem:) chce miec z nia fotke:)

Gość krem z bazylką
Moss ma pryszcze i jest paskudna, ma krzywe nogi, no błagam gdzie wy macie oczy

Gość nic specjalnego..
a jak sepleni..te zęby jak u konia..wstyd ze jeszcze majac tyle kasy nie była u logopedy Moss na tej focie ma ładne kosci policzkowe..twarz ani ma trójkat..okropne:O Moss ma pełne usta..anja ma takie sobie..niepodoba mi sie i koniec.

Gość ja nie cierpie urody
no moss to faktycznie mogłaby stanąc pod monopolowym i żebrać, jest koszmarem

Gość nic specjalnego..
brzydka oczy jak u żydówki..duże..:O Mnie sie podoba kasia Glinka:) Sliczna z urody. Nie rozumiem fenomenu wiejskiej kasi cichopek. uroda Glinki powala..ale dziewczyna widac nie lata po łozach.i jej kariera stoi..:O

Gość kasia Glinka!!!!!
anja wstyd przynosi..z ta gołą cipką..:O i tym seplenieniem! brak jej klasy..taka wiejska dziewcuha co za wszelką cene chce byc na okładce nic wiecej:) Frieda ma klase i Kasia Glinka:)

Gość Fajktycznie
ktos tu dobrze napisał..jej oczy są puste..takie bez emocji wyrazu.. A w oczach jest dusza...widac u anji jej nie ma..nie wiem jak mozna brac ja do fotek..ale jak lata z goła cipka to ja biora:P gdzie taka durna znajda:D nigdzie!

Gość buuhgades
ona już zapisała się w kanon piękności .. wybiegów... ma unikalną urodę ... mi też się nie podoba .. bo parę lat wcześniej wyglądała dużo ładniej... tak świeżo ... jak miała długie włosy ..

Gość Fajktycznie
VOUGE schodzi na dno..aby byc na okładce trzeba było miec faktycznie urode inna niz wszystkie.. A teraz zwykłe dziewuchy tam dają..jak anja.. Juz lepiej pasowałaby tam Kasia Glinka w jej oczach jest taki błysk;) I niegłupia..z cipką nie lata. Kobieta z klasą nie lata z cipką bo jej dali kase:D A w vouge miałaby byc kobiety z uroda i klasa..

Gość Fajktycznie
w kanon wybiegów...raczje z racji tego, że biznesmeni w mediach wiedzą że Moss sie dobrze sprzedała..I z ego co widze same na wybiegu to blondyny z niebieksimi oczami..nic specjalnego..zwykłe dziewuchy.. Tam jedna jest ładna.ma 26 lat..blondynka ale ma ciemne oczy..ona tez jest top na wybiegu...Ale ma sliczne rysy twarzy tez ma lekko kosci wystajace reszta to brzydoty:O

Gość Fajktycznie
przyszła moda...na wiejskie dziewuchy..czyli anja..kasia strus..takie nijakie... ale naturalnosc nierówna sie nijakosci:)