Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona009

pomóżcie mi wybrać łóżko

Polecane posty

Gość kaliemaa
Ikea ma meble bardzo slabe jakosciowo. Nie polecam. :o

Gość Ona009
w sensie, że szybko się rozlecą?

Gość Ona009
a co jeśli chodzi o meble typu szafy, komody, również nie polecacie?

Gość krem z bazylką
dla 23 latki?? a ona się nie bzyka? za małe, jak dla dziecka

Gość Ona009
a co to pojedyncze nie wystarczy na bzykanie ;)

Gość struna głosowa
no nie wiem, jakieś wąskie te łóżka, dla mnie było by za ciasno, chyba, że większe nie wejdzie, to wówczas wybrałabym takie rozkładane ale nowoczene (taka nowoczesna wersja wersalki), wtedy jest co najmniej 140cm po rozłożeniu

Właśnie materaca tam nie kupuj! Mojej koleżance po 2 dniach się wybrzuszył i nie dał się naprawić.

Gość hkjhjkhjljkl;.
no właśnie wąskie jakieś, ja mam łóżko 1,80x2,00:)

Gość perkatka 2
dla dorosłej osoby 80cm?? dla mnie to za wąskie łóżko ale jeśli ktoś jest przyzwyczajony... te meble wbrew niektórym opiniom są w miarę trwałe ale fakt, nie tak jak z tradycyjnego sklepu

Gość Ona009
no wlaśnie też mi się wydaje, że wąskie, teraz mam większe, ale muszę je codziennie rozkladać a mam tego dość dlatego szukam innego rozwiązania eh

Gość nie popadajmy w skrajności
meble z ikei są różne, znajdziecie tam takie, co dotkniesz niemalże i się rozlatują, aniektóre, ale to już z reguły te droższe, wytrzymują naprawdę latami

Gość ratatujaaaaaaaaaaaaaaaaa
przemyśl to bo łóżko to bardzo ważna rzecz, powierzchnia spania też musi być odpowiednia, małe dzieci śpią na 80,90', jeśli ci to wystarcza to ok, jak pojedziesz do sklepu to połóż się na takiej 80' i zobacz sobie ps bzykać się można na 80' ale spać z chłopakiem już nie bardzo, mało miejsca:)

Gość Ona009
nie mam chłopaka niestety , ale jak będzie to mam dmuchany materac :D a 80 to rzeczywiście mało, to po co oni takie łózka produkuja?:D to może 90 cm, filigranowa jestem, powinnam się zmieścić :D racja wyprobuje gdy bede w ikei

Gość tania jania
można tam kupić fajne i trwałe meble ale zamiast oglądać katalogi polecam od razu sklep, dopiero na żywo widać od razu, czy mebel warto kupić, niektóre są strasznie badziewiaste, inne wręcz przeciwnie, zasada jest jedna, dobra rzecz kosztuje i tam jest podobnie

Gość Blowww ;)
bierz pierwsze kochana :) ładne , i wydaje sie najprzytulniejsze z tych trzech ;)

Gość Ona009
no właśnie ono pasowało by mi do mebli i te szufladki.. ;) ale za mała szerokość materaca :(

Gość zadnych ebli
zadnych mebli z ikea - pieniadze wyrzucone w błoto - raz sie skusiłam i nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WkrotceMamusia
1

Jeśli już kupować łóżko to może postawić na coś lepszego i na taki mebel, który wytrzyma dłuższy czas ;) Może być bardziej oryginalny lub spokojny, surowy, prosty - ale to już zależy od osoby, która będzie posiadaczem łóżka. A no i od wielkości pokoju bo do mniejszego nie ma sensu kupować dużego łóżka, które zajmie całą przestrzeń... http://meblopol.net/index.php?d=one_prod&id_product=6526 - to jest moja propozycja, ale zdecydowanie do wnętrza większego ;)

Gość junona555
A co sądzicie o takiej sofie http://www.arismebel.pl/pl/shop/opus.html Moim zdaniem z pewnością będzie pasowała w pokoju 23 letniej dziewczyny. Poza tym sofa jest w bardzo modnym, nowoczesnym kolorze.

myslicie ze meble z ikei to tandeta ? Chce wyposażyć mieszkanie na 5 lat jakos w miare tanio bo wynajmuje i tez myslalam zeby w ikei kupić bo wsumie są polowe tansze niz w normalnym sklepie

myslicie ze meble z ikei to tandeta ? Chce wyposażyć mieszkanie na 5 lat jakos w miare tanio bo wynajmuje i tez myslalam zeby w ikei kupić bo wsumie są polowe tansze niz w normalnym sklepie