Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do samsara11

do samsara11

Polecane posty

A TY GRZYBIE,WOLE ZWIERZAKAMI PO PRZYNAJMNIEJ MAJA PALY I IM STAJE CO NIE MOZNA O TOBIE POWIEDZIEC PODSZYWKO

Gość Edward Grzybiarz
To,ze wolisz ze zwierzakami to juz wiemy ale gratuluje ci-posluszne z ciebie scierwo.Achtung obsrana!-twoj pan Edward kaze ci skomlec,mozesz ujadac ale to juz,mamy wszyscy slyszec-DAJ GLOS SZMATO!

Gość Edward Grzybiarz
the bitch is dead...

Gość Edward Grzybiarz
Bo za glupiutka jestes do angielskiego szmato splodzona ze zwiazku owcy i kurczaka z K.F.C.Pan Edward kaze-daj glos suko szkocka poslugaczko,juz

WIESZ CO POWIEM CI JEDNO ZAZDROSCISZ MI WIEM ALE JA MAM DLA CIEBIE POSADE TUTAJ W SZKOCJI - WIESZ WIELE MLODYCH LEKARZY LUBI TRENOWAC SWOJE UMIEJETNOSCI NA NOWYCH CHOROBACH I SCHORZENIACH I TAKIEGO SCHIZOLA JAK TY JESZCZE TU NIE WIDZIELI TO CHODZ JA CIE SPRZEDAM TUTAJ DO NICH ZA PARE LUB PARENASCIE TYSIECY JAKO NOWY PROBLEM MEDYCZNY I WTEDY ZROBIA Z TOBA CO CHCA BEDA CI ELEKTRODY WSADZAC W DUPE I INNE RZECZY TAKA ZROBISZ KARIERE ZE HEJ NA MIARE DUPKOW JAK TY Z IMPOTENCJA NA DODATEK MOZE CI NARESZCIE CO STANIE W GACIACH,ANYWAY JESTEM JUZ ZNUZONA WYPOWIEDZIAMI TWOJEGO WIELE WARTEGO STADA BYDLA I CIEBIE PASZTETA KTOREMU WYDAJE SIE ZE JEST MACHO BO DWA ZDANKA PO ANGIELSKU ZARYPAL,IDZ SE ZWAL JAK ZNAJDZIESZ COKOLWIEK W TYCH TWOICH OBSRANYCH PEDALSKICH GACIACH.... ACH I JAK TO SIE MOWI - GOWNA NIE POWINNO SIE RUSZAC BO SMIERDZI,A PRZY TOBIE GOWNO MA ZAPACH KWIATOW WIEC WPIERW SIE UMYJ A POTEM PROBUJ PODRYWY NA TYM FORUM ,PISZ BZDETY JAKIE CHCESZ MOZE CI BEDZIE LEPIEJ ZWALIC PARCHU

Gość Edward Grzybiarz
Jestem teraz przekonany,ze ta twoja Szkocja to jakis pcim dolny w Polsce.Ha hahaha co ty wiesz szmato o Szkocji,wysypalas sie teraz na podpuche cipo hahahahaha.Ludzie jak ona jest w Szkocji to ja jestem papiez.No,teraz koniec zabawy,pan Edward nakazuje-suko odezwij sie i daj glos!spelniaj kaprys pana

Gość Edward Grzybiarz
,,anyway,jestem juz znuzona,,-hehe lady spod obory hehehehehehehe