Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cuba Libre.

Co myśleć o chłopaku, który uważa się za pępek świata?

Polecane posty

Gość skunkanansie
większość mężczyzn jest taka, nic nadzwyczajnego

Gość Kamecha wylogowany
wór na spermę

Gość wór na pomyje kamecho
:P🖐️

Gość Cuba Libre.
Napisałam o jego wadach, bo to one stanowią problem w naszym związku. Zalety oczywiście też posiada, choćby podziwiam go za niezłomną konsekwencję i za odwagę, podoba mi się też to, że jest twórczy i ma pomysł na życie. Ujął mnie tym, taki nietuzinkowy i zakręcony, od samego początku mnie zaskakiwał, wariat po prostu. Problem w tym, że jemu wydaje się, że jest taki super, na każdym kroku podkreśla jak sobie z wszystkim radzi, co on to nie robi ( jest muzykiem) i chociaż jest ciekawym facetem, to wydaje mi się, że nie powinien tyle o tym mówić. Zachowuje się tak jakby każdy miał mu pomagać, każe innym zajmować się jego sprawami, a jak ktoś odmówi, to od razu robi z siebie biednego chłopczyka, którego nikt nie rozumie. Poza tym, denerwuje mnie to, że ciągle porównuje mnie ze sobą i innymi osobami. I wychodzi na to, że to ja jestem ta najgorsza, mam na koncie najwięcej błędów itp. Nie twierdzę, że moje życie było bez rys, ale jak ktoś mi tak wytyka błędy, to od razu spada mi samoocena i czuję się jak nieudacznik. Powiedziałam mu ostatnio, że to nie ma sensu i niech mi da spokój, bo nie jestem taką dziewczyną, jaką sobie wyobrażał, a on na to, że on tylko chce mi pomóc, bo zależy mu na mnie jak na nikim na świecie. Pokłóciliśmy się i rozeszliśmy. Przez cały tydzień miałam spokój. W ten piątek poszłam z koleżankami na imprezę i niestety tam go spotkałam. Od razu zaczął mnie przepraszać i prosił, żebym nie odchodziła. Chwilę pogadaliśmy i po długiej rozmowie postanowiłam dać mu ostatnią szansę, ale zobaczymy, czy ją wykorzysta.

Gość Cuba Libre.
I nie wiem, czy to nie jest zwykły manipulant. Na początku świata poza mną nie widział, mówił, że jestem taka inna od dziewczyn, które zna, taka kreatywna i ciekawa świata, a do jeszcze rozumiem to, czego inni nie rozumieją. A teraz nagle wszystko mu przeszkadza. Piszecie, że kocham jego wyobrażenie, a czy to raczej nie kocha mojego ?

Gość Cuba Libre.
Kluska - jego imę zaczyna się na K :)

Gość hahhahahhhhaa
Zostaw dziada !!

Gość i dobrze robi
bo jak umrze to i tak świata już nie będzie. Więc on jest światem :classic_cool:

Gość TO NARCYZ
nie chopok

Gość hahhahahhhhaa
- jego imę zaczyna się na K " kutafon?

Gość Cuba Libre.
Cuba Libre ile ma lat ? 16

Gość Cuba Libre.
Nie podszywaj się wieśniaku. Mój facet ma 21 lat i teksty typu kutafon proszę sobie darować.