Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrtrt

znam sie miesiac..Trzeci raz bylamu niego w domu

Polecane posty

Gość frrtrt

i on robi aluzje seksualne dosc czesto...Ostatnio jak zaprponowal ze sie polozymy ja sie przytuliam i zasnelam...i mialam wrazenie ze byl bardzo podirytowany takim obrotem zdarzen...Czy po takim czasie i przychodzac do kogos do mieszkania on juz ma prawo oczekiwac seksu odemnie?

Gość sdghdfghsdghj
ile macie lat ?

Gość frrtrt
on 30 a ja 24

Gość yyyyyygyyyyyyyyyyy
:O:O:O

Gość frrtrt
czy ktos moze sie wypowiedziec?nie chodzi o zdanie kobiet bo wiadomo ze miesiac to maloitp..ale jak mezczyzni sie zapatruja na to

nikt nie ma prawo oczekiwac seksu od Ciebie zrobisz to jak Ty bedziesz chciala i bedziesz na to gotowa a to ze jestes u niego nie znaczy ze masz sie z nim przespac :) takze pogadaj z nim o tym bo jak nie przedstawisz mu sytuacji jasno i klarownie

to dalej bedzie probowal sztuczek zeby sie z Toba przespac a faceci sa tacy ze jak nic nie mowisz to znaczy ze chcesz

Gość yyyyyygyyyyyyyyyyy
jestem kobieta i jedno czego nie cierpie to uogolnienia zalezy po co sie z facetem spotykasz dla jednej nie bedzie za wczesnie, dla drugiej owszem [ytanie uwazam ze glupio postawione bo przeciez nie o czas chodzi ale o to czy sie tego chce czy nie jesli nie chcesz to sie nie zmuszaj proste

Gość frrtrt
ja dopiero potem sie zorientowalam ze najprawdopodobniej chcial juz sie przespac..dla mnie polozyc znaczylo jedno.."isc spac"

ale jakie macie stosunki ??? jaka to jest znajomosc ?? chcecie ze soba byc czy jak?? ja mam faceta z ktory tez jest odemnie o 6 lat starszy przespalam sie z nim po jakis dwoch miesiacach ale tak bylismy ze soba i nie namawial mnie do tego znaczy sie czasam cos tam powiedzial ale stwierdzil ze zrobimy to wtedy kiedy ja bede gotowa i bede tego chciala

Gość co to za gadka
Czy za wczesnie, czy za pozno? albo to czujesz albo nie. Niektorzy ida do lozka na pierwszej randce, albo nawet nie na randce - z przypadkowego seksu np na imprezie, potrafia sie urodzic milosci na cale zycie. Jezeli ty czujesz sie nieswojo z jego podchodami, to znaczy ze nie dosc cie pociaga i nie masz ochoty na bliskosc z nim. Po co wiec z nim krecisz? A jesli nie jestescie para, to sama robisz zamieszanie, pozwalajac sobie na kladzenie sie obok niego w lozku. I facet ma prawo byc zdziwiony, bo skoro doprowadzasz do takiej sytuacji, to on moze wysnuc wniosek, ze chcesz czegos wiecej. A jesli pozniej nie chcesz, to nie ma sie co dziwic ze on jest zdezorientowany. Zdecyduje sie lepiej czego chcesz od niego.

Gość dokladnie takdd
tym bardziej ze ty nie masz lat 15 a i sam koles po 30 to ma swoje potrzeby

Gość Co Ty chrzanisz?!
co to za gadka Jezeli ty czujesz sie nieswojo z jego podchodami, to znaczy ze nie dosc cie pociaga i nie masz ochoty na bliskosc z nim. Co za bzdura!!! Od kiedy to, że kobieta nie jest łatwa i się szanuje, a poza tym chce poczekać na upewnienie się co do uczuć partnera, bo może to zrobić z jedynie z miłości, oznacza, że facet jej nie pociąga i nie ma ochoty na bliskość z nim?! Jest czas na randki, jest czas na pierwsze muśnięcia i jest odpowiedni czas na seks. Ja nie wskakuję facetom do łóżka dość długo, ale gdyby mnie nie pociągali, to w ogóle bym się z nimi nie umawiała.

Gość facet jest za nachalny
tylko chce od Ciebie seksu

Gość tak jest czas jak piszesz
ale pozwole sobie zauwazyc ze kiedy nie chce seksuz afcetem, nie prowokuje takich sytuacji a ona weszla mu do lozka, wybaczcie ale rozumiem frustracje goscia, wysyla mu mylne sygnaly ja nie mowie, ze ma wskakiwac na seks, ale ja w lozku po tak krotkim czasie nie ojawilam sie u faceta

Gość Co Ty chrzanisz?!
dokladnie takdd tym bardziej ze ty nie masz lat 15 a i sam koles po 30 to ma swoje potrzeby Jak ma takie swoje potrzeby, że nie chce okazać Jej tyle szacunku, by czekać na nią, to niech idzie na kurwy. Te są zawsze łatwo dostępne i zawsze gotowe. Jak dla mnie, to temu chłopakowi wcale nie zależy na Autorce, to zwykły babiarz, który stara się zaliczyć jak najwięcej panienek. Na Jej miejscu już dawno dałabym mu porządnego kopa.

Gość no dokladnie ale ona
wlazac mu do lozka jaki dala mu sygnal tym bardziej jak twierdzisz, jesli jest zwyklym babiarzem ?? moze by ja szanowal gdyby nie wlazla

Gość Co Ty chrzanisz?!
tak jest czas jak piszesz ja nie mowie, ze ma wskakiwac na seks, ale ja w lozku po tak krotkim czasie nie ojawilam sie u faceta To, że za wcześnie na wchodzenie, nawet niewinne, facetowi do łóżka, to się zgadzam. Ja przede wszystkim nigdy po tak krótkim czasie znajomości w ogóle nie poszłabym do faceta do domu, bo oni zwykle już samą wizytę odczytują jako chęć seksu (zdarzają się oczywiscie wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę). Zanim zdecyduję się kogoś odwiedzić, musi minąć min. 5-6 m-cy i muszę się upewnić, że nic mi ze strony tego człowieka nie grozi, czyli po prostu muszę mieć do tego kogoś zaufanie - a to nie pojawia się od razu, wymaga czasu.

Gość Co Ty chrzanisz?!
facet jest za nachalny tylko chce od Ciebie seksu Niestety tak.

Gość jak dorosla kobieta idzie
do doroslego faceta do mieskania i jeszcze wlazi mu do lozka, to wybaczcie myslicie kretynki ze koles mysli ze beda sobie bajki opowiadac ?? to nie jest l;iceum a jak nie chce niech nie wlazi proste

Gość Co Ty chrzanisz?!
Już pisałam, że w ogóle nie powinna iść do niego do domu. No ale Autorka jest z tego młodego pokolenia, gdzie teraz nikt nie zna zasad i każdy gździ się z każdym, na prawo i lewo, co i rusz z kimś innym. :-( Więc nawet jeśli Ona jest/chce być porządna, to nie zna zasad, bo w Jej pokoleniu już ich nie ma.

Gość co to za gadka
no wlasnie, ona sie zgadza na propozycje wspolnego polozenia sie do lozka, wiec co w tym zdroznego, ze ktos, kto jest z kims w zwiazku, po takiej akcji bedzie probowal zrobic krok dalej, krok ku temu, co robia ze soba osoby bedace w zwiazku. Poza tym, autorka nie napisala ze facet jest nachalny i zmusza ja do czegokolwiek, tylko pyta, czy on ma prawo od niej czegos wiecej oczekiwac. Ma prawo oczekiwac, ale jesli ona odmowi, to nie powinien na nia naciskac. To chyba oczywiste. A gwoli wyjasnienia, to pojecie szanowania sie, ktore uzaleznia sie od tego na ktorej randce dziewczyna zgodzi sie isc z facetem do lozka, jest typowe dla dzieciakow, osob niedojrzalych. Wsrod dojrzalych ludzi, tam gdzie sa uczucia, pozadanie nie jest niczym wstydliwym. Malo tego, nawet jak uczuc nie ma , to dorosli ludzie potrafia pojsc na jednorazowy seks ze soba, rozumiejac ze nie ujmuje to w niczym "porzadnosci" zadnego z nich. ale ta dyskusja nie dotyczy chyba jeszcze osob na tym poziomie.

Gość hahaha pierwszy raz slysze
teorie ze o dojrzalosci czlowieka swiadczy puszczanie sie z druga osoba :P:P :O:O:O to ja chce byc cale zycie niedojrzala

Gość Co Ty chrzanisz?!
No wiesz, jeśli Ty potrafisz uprawiać seks dla sportu, to sobie go uprawiaj. Ja jednak wolę się kochać - z kimś, kto odwzajemnia moje uczucia. I o moją dojrzałość się nie martw. :-P

Gość Co Ty chrzanisz?!
hahaha pierwszy raz slysze teorie ze o dojrzalosci czlowieka swiadczy puszczanie sie z druga osoba Prawda, że ciekawe? :-D

Gość Co Ty chrzanisz?!
Moje ciało to nie kloaka, nie idę na ilość, tylko na jakość.

Gość do co za gadka
buhahahahha bardzo dojrzale jest chodzenie do lozka z obcymi lub prawie obcymi ludzmi:-D:-D:-D czlowieku pomysl zanim cos napiszesz, bo szwankuja Ci szare komorki

Gość Co Ty chrzanisz?!
Zdecydowanie się zgadzam z powyższym postem. A ile jeszcze przy tym chodzeniu z obcymi, mało znanymi osobami, do łóżka, dodatkowych atrakcji: kiła, syfilis, kłykciny kończyste czy HIV, a nawet dodatkowy bonus w postaci ryzyka zgwałcenia. Prawda, że to ryzyko aż podnieca? ;-) :-D

Gość hahaha pierwszy raz slysze
nooo ciekawe, bo to siwadczy o tym, ze ja w ogole nigdy nie dojrzeje mam nadzieje, ze moj obecny partner jakos zniesie te informacje :O:O:O

Gość Co Ty chrzanisz?!
:-D :-D :-D