Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tixidixiii

Jednak On teskni za BYLA ZONA .. to bez sensu

Polecane posty

Nie wspominam milo, bo 6 miesiecy mojego malzenstwa to byl najgorszy okres w moim zyciu. Mowie o cofaniu czasu, ze gdybym mogla to nigdybym nie chciala poznac mojego meza. Ale wiesz co zabawne? Moj facet byl 4 lata w toksycznym zwiazku, ona go w koncu zostawila, zawszla w ciaze z innym, cierpial. Ale kiedy go pytam czy by cofnal czas i nie byl z nia to mowi, ze nie bo to go nauczylo wielu rzeczy i doprowadzilo do mnie w jakis tam sposob.

Gość tixidixiii
maria Ja go znam, On mi powie ze sie myle , ze kocha mnie lecz minie troche czasu i znow zacznie ja wspominac, to nei sa takie besposrednie wspomnienia w rozmowie ze mna "on tak spontanicznie sie wygaduje"no nie wiem jak ot napisac:( Jestem pewna ze gdyby ona powiedzila ze wracamy do siebie , zamieszkamy w naszym domu on by sie nei zastannawial, chyba szkoda mojego czasu dla niego, szkoda ze zdazylam sie w nim zakochac. ehh ide zapalic dzis nie zasne

Czyli owinela go sobie do okola palca tak, ze facet zapomnial nawet dleczego ja zostawil... Echhh przyjazn? Raczej bezkresna naiwnosc i glupota twojego bylego skoro wolal taka "przyjzn" niz zwiazek z Tobą. Możesz sie pocieszać tylko, że na szczęście nie jestes już z takim kims.

Gość moj eks chce do mnie wrocic
powaznie porozmawiaj z nim. powiedz mu jak sie czujesz i dlaczego. moim zdaniem Twoje przypuszczenia nie sa bezpodstawne i moze byc cos na rzeczy. mimo wszystko lepiej zebys wiedziala na czym stoisz...

tixi- no skoro mu nie uwierzysz nawet jak zaprzeczy to sposobu innego, żeby to sprawdzić nie ma. I tu juz musisz sama zadecydować czy bardziej mu ufasz czy bardziej sie boisz, że przyjdzie taki dzien kiedy ona zapragnie wrocic... Zrób co dla Ciebie najlepsze, żeby nie cierpieć albo raczej zeby cierpiec jak najmniej, bo w obu wypadkach cierpiec bedziesz. Jakie to zycie skomplikowane... Mimo wszystko ja życzę Ci wszytskiego dobrego, zebyś jednak zaufała iżeby wszystko sie Wam dobrze ułozyło :-)

Gość tixidixiii
maria To daje Ci pewnosc ze Twoj mezczyzna nie rozpamietuje swojego zwiazku z ex ,jest z Toba i Cie kocha. Faktycznie Twoj zwiazek z ex byl krotki, on chial wrocic do Ciebie?

u mnie byla taka sama sytuacja, ja odeszlam i eks chcial/chce wrocic.

Pewnosci mi nie daje. Wiem jak bardzo ja kochal. Ona czasem dzwoni do niego i prosi o spotkanie. Czasem sie boje, ze w koncu sie zgodzi, ale zaraz rozganiam te mysli, bo wiem ze kocha mnie. Z bylym bylam 3,5 roku pol roku malzenstwem. Tak chcial wrocic, prosil mnie wrecz blagal, ale dla mnie to byl skonczony zamkniety rozdzial. To nie jest tak, ze nie mam milych wspomnien czasem, ale to nic nie zmienia.

Gość boze, ale cie rozumiem
teraz to nawet mi go zal, ze bedzie sie przygladal jako "przyjaciel", jak milosc jego zycia dalej rozwija swoje "nieszczesliwe" malzenstwo. Wiem ze on mnie kochal, na swoj sposob, ale ona byla ta pierwsza, ta najlepsza no i ta prawdziwa przyjaciolka. Nie zycze mu zle, ale ciekawe co bedzie, jak przy 4 dziecku, nagle zabraknie jej czasu na pisanie do niego slodkich esemeskow....I tez tak mialam jak autorka, ze on w kazda glupia opowiastke zawsze musial wplesc ja, choc niczego to nowego nie wnosilo do calej historii. A jak juz o niej mowil, to doslownie tak, jakby kumpel kumplowi opowiadal o lasce w ktorej sie niedawno zakochal. To sie czuje. A moj chcial wracac, a zbieglo sie to z tym, jak jego eks poinformowala go ze znow jest w ciazy, choc wczesniej juz miala tak dosc ze miala sie rozwodzic.... Nie poszlam na to. Nie wiem jak to mozliwe ze faceci, niektorzy, daja tak soba krecic.....

Gość tixidixiii
boze, ale cie rozumiem owinela sobie go wokol palca, zwiazala sie z innym a w dalszym ciagu chcila miec z nim ontakt, ma swoje zycie dzieci, meza a on ? wspomnienia i marzenia, zniszczyl swoj zwiazek w pogoni za czyms niosiagalnym, eh probowalas ratowac zwiazek czy dalas spokoj?

Gość tixidixiii
moj eks chce do mnie wrocic Twoj eks ma kobiete , a che wrocic do Ciebie?spotykacie sie? jak to wyglada?

maria izabela, fajna dupeczka z ciebie :)

boze- a czyli chwilke otzrezwienia jednak mial? cale szczescie, ze na to nie poszlas, bo żadna z nas nie zasluguje na to , żeby kochac ja "na swoj sposób" i byc "ta drugą milością". Moim zdaniem twój były przegrał życie i juz nigdy z nikim nie bedzie, chyba, że sie w końcu obudzi.

nie wiem czy kogos ma, ja jestem w zwiazku i nie chce wracac, ale co jakis czas sie do mnie odzywa i chce sie spotkac, komplementuje, zaprasza do siebie i takie tam.

Gość tixidixiii
boze, ale cie rozumiem Dobrze zrobilas ze nie zgodzilas sie a powrot, zle z ex to chcial wrocic, ale czy on nie widzial jakona nim manipuluje? kolejne dziecko a on slepo wierzyl ze jest jedynym? Tak bedzie patrzyl , stal obok jak ona bedzie wychowywala 4 rke dzieci z mezem Te niewine opowiadania gdzie wpaltywal ja, to samo u mnie!

od 1,5 roku

Gość tixidixiii
maria No ładna ładna :)

Dziewczyny ja idę spać, bo juz padam. Dixi napisz proszę kiedyś jak to się wszystko rozwiązało. Życzę Wam wszystkim Kobitki szczęścia i miłości :-) Dobranoc :-)

no z moim to bylo tak, ze to on ja zostawil a ona bardzo cierpiala, a on pozniej tez, z powodu poczucia winy (niby). Wiec byli osobno, ale on ja ciagle kochal, tylko ze ona zapragnela stabilizacji, wiec poznala chlopa, zalozyla z nim rodzine, ale ciagle tesknila za moim eks. A on twierdzil ze z nimi koniec, ale to tylko dlatego, ze ona juz kogos miala. I ze to tylko przyjazn...Przyjazn???? 10 lat po zerwaniu???? Widzieli sie w tym czasie 2 razy. Jak sie dowiedziala ze on wreszcie kogos ma (mnie) to nagle bardzo zagescila korespondencje. Doradzala mu itd, a on to odczytywal oczywiscie, jako przejaw dobrego serca z jej strony, ze sie martwi o niego i ze dobrze mu zyczy w nowym zwiazku (dzwonila o 4 nad ranem po to zeby zapytac jak nam sie uklada, wiedzac ze mieszkamy, spimy razem.....) I to tez mialo swiadczyc o jej wielkim sercu.....

Gość tixidixiii
ehhhhhhh, moj powiedzial ze ona zawsze moze na niego liczyc tzn, na pomoc , byli tak dlugo razem wiec dlaczego ma jej nie pomagac, "kiedys byla jego zona"

Gość tixidixiii
boze, ale cie rozumiem o boze! ze Ty jej łba nie natrzasnelas! co za babsko ! ale on naiwny i glupi !Nie milas ochort zadzwonic do niej ?Znalas ja ona gdzies daleko mieszkala?

z ta pomoca to jeszcze nie jest zle-dlugo byli ze soba. natomiast nie ok jak widza sie czesto i utrzymuja staly kontakt, a on zaluje rozwodu... w szczegolnosci jak tak niedawno sie rozstali.

Gość tixidixiii
maria izabela de la krata Bede tu pisala, to mi jakos pomaga, widze ze nie tylko ja jestem w takiej sytulacji( Dzieki ze weszlas:) DObrej Nocki:)

Gość tixidixiii
moj eks chce do mnie wrocic nie wiem jak staly jest ten kontakt, ale jest ,nawet ostanio sie wygadal , rozmawialismy na temat pewnej ksiazki powiedzial - wygadal sie ze xxx tez niedawno czytala, o boze jak sobie przypominam te "jego wpadki" to az mi slabo

Gość tixidixiii
nie wie co robic, czy zacisnac zeby i poczekac , czy tez zrocic mu awanture i odejsc , i niech raz na zawsze sie to skonczy, bo taka cicha spokojna rozmowa nic nie da , juz z nim rozmawialm na ten temat

probowalam mu wytlumaczyc, ale teraz wiem ,ze tak naprawde nie powiedzialam wszystkiego. On, kazde, dla nas kobiet oczywiste oznaki zabiegania i zazdosci o niego, odczytywal jako przejaw jej przedobrego serca i jako zupelnoe bezinteresowne. Nawet jak mu probowalam tlumaczyc, dlaczego byla pisze do niego w srodku nocy czule smsy, wiedzac ze obok niego jest jego kobieta, on twierdzil ze mam paranoje. Ale same powiedzcie, czy wiedzac o tym, ze obok waszego eks faceta jest jego kobieta, i byc moze nawet czyta smsy przychodzace do niego, pisalybyscie do niego czule, o tym ze zalujecie ze wam z nim nie wyszlo? Pisalybyscie w taki sposob jako przyjaciolka, ktora przyjacielowi zyczy jak najlepiej w jego nowym zwiazku?????

Gość tixidixiii
ja tez juz ide sie polozyc, jutro mnie czeka ciezki dzien Dobranoc fajnie ze pisalyscie ze mna Dziekuje

Gość tixidixiii
czesc dziewczyny Ledwo zyje , malo spalam alez mam dzis dzien , nie mam ochoty z nim rozmawiac, nie chce by dzwonil , nawet nie wie dlaczego nie mam ochoty z nim rozmawiac,a mi juz sie nie chce zaczynac tego tematu Boze ale cie rozumiem Jaka przyjazn, faceta okrecila wokol palca, a on myslal ze to z dobrego serca!nie zuwazyl jak mu rozpieprza zwiazek!