Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaaaJolanta23

Dziwne?? Co z ta szyjka??

Polecane posty

Gość JolkaaaJolanta23

sluchajcie.. i wypowiedzcie sie prosze CZy w ciazy moja szyjka moze byc otwarta!? Nie planowalam ciazy wiec nie wkrecam sobie zadnych objawow... Czy to swiadczy o ciazy? .. że: 1. piersi bolą mnie od tygodnia tak bardzo, ze bylam zaniepokojona, sutki sa takie wrazliwe, a kiedy ich dotykam czuje kłujący ból , piersi sa duze , nabrzmiale, ciezkie i te male gruczoly wokolo sutkow sa wieksze... Az mnie te piersi wkurzaja jak schodze ze schodow;/ 2. pobolewanie, klucia, bol jak na miesiaczke od tygodnia... 3. mala plamka krwi na majtkach.. taka ze sluzem jakis czas po stosunku... 4. zmienne na stroje, placzliwosc, apetyt.. 5. strasznie senna jestem!!! padam juz w okolicach dobranocki :/ 6. Chce mi sie pic! pragnienie to tez objaw ? i suchosc w ustach? 7. jestem rozchwiana i rozkocjarzona. JEDNAK UWAGA! szyjka powinna byc od samego poczatku zamknieta? ja mam otwarta chyba... palec mi do niej delikatnie wchodzi jak badam szyjke.. jest wysoko... okres powinnam miec 3 dni temu i nigdy mi sie nei spoznial. zdarzyl mi sie stosunek przerywany, czlonek byl brudny ze spermy kiedy narzeczony znowu go wprowadzil... bylismy oboje pod wplywem alkoholu... zrobilam 3 testy... tydzien przeszlo przed planowana data @.. pierwszy test - slaba kreska ale jest, drugi - kreska druga tez widoczna ale pod swiatlo, 3 test - negatywny czysto:) co mam myslec?

Gość JolkaaaJolanta23
??

Gość Jolowittttaaa23
hej:) podnosze!