Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella25

czy on mnie wkoncu zdradzi?

Polecane posty

Gość stella25

Witam.pisze bo nie śpię już trzecią noc,jestem w 6 miesiącu ciąży i wydaje mi się że odchodzę od zmysłów!!!!Jestem w trzy letnim związku powstałym ze zdrady,ja zdradziłam i mój chłopak zdradził...tak się narodził nasz związek,problem jest taki że rozstawaliśmy się już kilka razy na tydzien,dwa nawet miesiąc i za każdym razem on szlajał się po pubach,a w jego telefonie przybywało numerów innych dziewczyn.Robiłam mu sceny zazdrości i dalej robie,poprostu mu nie ufam!!! A teraz wymyślił że bedzie dawał lekcje angielskiego pewnej dziewczynie po pracy,ale oczywiście nie w domu! Powiedziałam mu że mi to nie odpowiada,ale on stoi uparcie przy swoim i nie odpuszcza,jest gotów nawet zostawić mnie w ciąży,powiedział że on nie robi nic złego a jak mi się nie podoba to możemy się rozstać! Błagam o szczerość czy to ja jestem nadwrażliwa czy on już ma mnie dość i w końcu naprawde zdradzi?????

Gość no ale o co ci chodzi
przeciez dla ciebie zdrada to norma wiec. Sama kiedys zdradzilas wiec nie wiem o co sie tak boisz.

Gość Stella25
A kim ty jesteś że mnie oceniasz??może sama jesteś zdradzana i sie wyżywasz! nie znasz mnie i mojej sytuacji więc się nie wypowiadaj

Gość Stella_25
a najgorsze jest to ze ciągle znajduje na jego członku i majtkach damską menstruacje, i wiem ze z moja siostra odbywa czesto stosunki analne