Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineeeeee

ile wydacie na prezenty?

Polecane posty

Gość ineeeeee

w tamtym roku wydałam ok 1000zl, mam nadzieję, ze w tym roku uda mi się mniej ale to trudne mimo, ze każdy dostaje po drobiazgu /dorosłych sztuk 7 :)/, no i oczywiście sporo idzie na dzieci /sztuk własnych i bliskiej rodziny sztuk 4/ a jeszcze mamy 3 dzieci bliskich przyjaciół....najgorsze ze nie zawsze mam pomysły na prezenty, chciałabym by cieszyły...jak jest u Was?

Gość my po prostu nie robimy sobie
prezsentow i jest super:) wole ta kase sama sobie na cos wydac.... jedynie z mezem kupujemy sobie cos ale wiemy co tzn ja wiem on nie :) on mi w tym roku kupouje bieżnie do biegania - siedze w domu z niemowlakiem a lubie cwiczyc, a ja jemu nawigacje gps.... kup kazdemu ksiazke tanie i fajne :)

W tym roku tylko kupuję prezent synkowi to będzie jakieś 200-300zł ,mąż raczej nic nie dostanie bo nie mam pomysłu,a do rodziny się nie wybieram.

Gość kochana, meliska i do przodu
u nas też pójdzie sporo...córka 300zł, chrześniaczka męża 200zł, reszta, czyli 2x2 rodziców, 3 babcie, 2x2 rodzeństwa, 2dzieciaków, więc każdemu po drobiazgu za 20zł= 260zł i 25ego grudnia 18stka rodzinna - kolejne 250zł...więc też koło 1000zł ...eh święta!:/ aha, ja mężowi zrobiłam prezent za stówkę z zaskórniaków (jestem na bezpłatnym wychowawczym, dostaję kasę na zakupy i rachunki oraz niewielkie kieszonkowe:p), a mąż mi za 250zł coś z garderoby...

Gość heh musialabym policzyć
No więc: mąż 10 zl na mikolajki i 12 zl na gwiazdkę syn 100 zl mikolajki, 30 zl mikolajki w przedszkolu, i 20 zl na gwiazdkę córka 100 zl mikołajki, 30 zl mikołajki w przedszkolu i 30 zl na gwiazdkę rodzice i teściowie 4 razy po 10 zł rodzeństwo 2 razy po 10 zł i raz 30 zł dziadkowie 30 zł reszta rodziny 60 zł Jak na razie wydałam ponad 500 zł ale jeszcze z 50 zł pewnie wydam na słodycze pod choinkę.

Gość aleonjestpiekny
Ja dla kazdego przeznaczam 40zł, za duzo osób zebym sobie pozwolila na wiecej

Gość kurcze jaki prezent można
kupić za 10zł? chciałabym umieć takie znajdować... U mnie 2 dzieci+ chrześniacy 1 męża, 2 mój i jeszcze jedna cóka brata męża.... i tak swoim - na mikołaja młodszemu (1,5 roku) kupiłam sanki - 100zł, na gwiazdkę planuję zabawkę - wyrzutnie piłeczek też ok 100zł starszemu - 10 lat - na mikołajki zabawka konstrukcyjna 40zł, na gwiazdkę jeszcze nie wiem - chrześnica moja na mikołajki lalka 36zł i klocki drewniane 15 zł... gwiazdka - nie wiem -chrześniak męża 14 lat więc nie wiadomo co mu kupić :D i dostał 50zł na mikołaja - córka brata męża - 11lat - błyskotka + słodycze....ok 40zł

Gość mama Katii
każdy wydaje tyle, na ile go stać. pozdrawiam :)

Gość ineeeeee
u nas w rodzinie z tymi prezentami to porażka, któregoś roku umówiliśmy sie po jednym małym niedrogim prezencie a i tak każdy sie wyłamał i kupił po kilka :( ja też sie wyłamałam :)

Gość ok. 200-300 max dla 19 osob
ale mam to szczescie ze po czesci robie je sama i przez to taniej. Np. za komplet posrebrzany dla ciotki dalam ok. 25 zl z przesylka materialow, a w galerii kosztuje ponad 100

Gość Mała miijka
o ile wydamy zależy od nas samych i od naszych portfeli :) Bo czym kto ma więcej kasy to tym droższe kupi prezenty :) U nas jest tak, na Mikołaja kupujemy prezent tylko naszemu synowi = 100 zł Na gwiazdkę sobie z mężem nawzajem = ja przeznaczam na męża prezent = 100 zł Synowi=100 zł chrześniaczce=70 zł Mamie i siostrze=razem 120 zł Więc tak ogólnie max 400 zł

Gość a ja sie nie chrzanie i wydam
doroslych sztuk 6 = 80zl dzieci sztuk 4 =40zl i kolejne sztuki dzieci 9 =50zl razem ok 200zl

my w tym roku ustalilismy,ze dla dzieci-wiadomo cos drozszego(tanio sie nie da;-)) ),ale dla dorosłych jest limit-50zl-symbolicznie,bez szalenstw-u mnie na wigilii beda tesciowie+mama tescia,moja mama,sis,brat, ja i mąz+2 dzieci-wiec mamy troche do obkupienia+chrzesniak męża.

Gość Magazyn Zyczen
Jeśli ne macie pomysłu na preznty zapraszam do naszgo darmowego portalu. Nie będziecie mieli problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Wy nie będziecie tracili czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie. Zaproście tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie. Zapraszamy www.magazynzyczen.com

Gość Magazyn Zyczen
Jeśli ne macie pomysłu na preznty zapraszam do naszgo darmowego portalu. Nie będziecie mieli problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Wy nie będziecie tracili czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie. Zaproście tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie. Zapraszamy www.magazynzyczen.com

Gość b1eata
u nas wtym roku podobnie jak rok temu dorosli dostana slodycze ok 20 a dzieci cos drozszego choc prezent dla chrzesnicy to wydatek ok 40zl dla meza kupie jakis drobiazg do 50. kupie tez paczke z avonu i bede miala perfumy po 2zl i dam tym co wypada cos dac a niewiadomo co razem ok 400 na przeszlo 20osob

Gość A ja tylko dla najbliższych
Dla najbliższych bede miołajem, Zonie : http://allegro.pl/dirt-devil-magnum-2500w-cyklon-full-wypas-nowy-i1350290186.html bo się bidlua morduje z tą szczotką córce http://allegro.pl/lala-lalka-szmaciana-przytulanka-4-kolory-40-cm-i1339328144.html albo jak bedzie grzeczna : http://allegro.pl/odtwarzacz-4gb-divix-xvid-mp4-ekran-2-4-super-cena-i1356670885.html a ja i tak będę się cieszył kolejnym pakietem skarpet i kalesonów :) Święta :)