Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobbbbbic

Chłopak mnie oszukał ze wszystkim.Co dalej?

Polecane posty

Gość corobbbbbic

Kiedy poznałam mojego chłopaka rok temu,strasznie bałam się wchodzić w ten związek. Powody? Miał wcześniej dość nieciekawą opinie. Oprócz tego na samym początku powiedział,że niestety, ale miał przede mną wiele partnerek seksualnych i prowadził życie lovelasa. Często naciskałam (bo byłam ciekawa) i wyciągałąm z niego różne historie na temat tych dziewczyn i jego seksualnych przygód. Przyznam,że troszkę byłam zazdrosna. Opowiadał,że miał sporo jednorazowych przygód z nieznajomymi, że kochał się w autobusie, w windzie itp. Wczoraj minął nam rok i wiecie do czego się przyznał?? Że przede mną miał tylko jedną kobietę, którą bardzo kochał i to z nią miał swój pierwszy raz. To było w wieku 18 lat, teraz ma 25. Okazało się,że wszystko co opowiadał było kłamstwem!! Nie był wcale psem na baby :/ Opowiadał mi te głupie historie bo chciał mi zaimponować. Nie wiem co mam robić. Czuję się strasznie oszukana,bo karmił mnie tymi opowieściami i okazuje się,że to bujda :/

Gość croissant
w sumie to chyba powinnaś się cieszyć, że nie był lowelasem no nie? A może porozmawiaj z nim na ten temat, zapytaj dlaczego Ci to opowiadał, powiedz, że wolałabyś znać prawdę, pewnie wstydził się tego, że nie miał wielu kobiet i wkręcał Ci opowiastki by wydawać Ci się super ogierem. Teraz Ci zaufał i powiedział prawdę. Porozmawiaj o tym z nim, nie pytaj ludzi na forum , pozdro

Gość corobbbbbic
Tak właśnie było...powiedział,że chciał mi zaimponować. Dziękuję za odpowiedź

Gość croissant
no to widzisz.. fakt, dziwnie jest być z kimś kogo miało się za zupełnie innego człowieka, ale spójrz na to z innej strony, otworzył się przed Tobą, to ważne. Powiedz mu co teraz czujesz, zapytaj czy tamta dziewczyna była dla niego ważna, co teraz do niej czuje itd. Jak się nagadacie o tym wszystko będzie jasne.

Gość corobbbbbic
Croissant jeszcze raz ślicznie Ci dziękuję :*