Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie facet wkręca

jak sprawdzić co padło w kompie - płyta główna czy zasilacz?

Polecane posty

drogo chce za ten komputer. Komp po firmowy może szybko paść. Poszukaj na lokalnych portalach.

dzięki :)🌼

ten ostatni to już 2 rdzeniowy procesor więc możesz na nim już windowsa 7 zainstalować bez problemu. Obsługuje dyski stata bez problemu możesz zamontować nowy większy

a może zwyczajnie się przegrzał i wyłączył z braku pasty ,koszt ledwo 10 zł i roboty na 5 minut

tak ryjku tylko jak mam to sprawdzić? :O

a wogóle kiedyś w środku odkurzyłaś komputer mowa o wentylatorach? bo może tyle jest kurzu że wentylator nie obraca się.

Jak nie masz pasty w domu a chcesz sprawdzić czy się w ogóle uruchomi to możesz na bidę posmarować olejem jadalnym ,ale to tak dla samego uruchomienia ,nie do dalszego użytkowania .

Gość tylko zasilacz za 50 zł to
najgorszy szmelc. Ale do starego komputera chyba nie ma pchać lepszego :classic_cool:

podłączyłam go bezpośrednio do gniazdka ( przedtem przez przedłużacz ) i zadziałał :classic_cool: po kilku godzinach znowu włączyłam i zadziałał ale po 5 minutach :O zajrzałam mu do srodka i kondensatory są w porządku, tzn nie spuchły :P

Gość pan ciekawski
nie ma sensu reanimowac starego kompa, bo za chwilę coś innego padnie. To ma sens tylko jak ktoś ma dostep do tanich części i sie dobrze na tym zna. Lepiej znajdź jakiś dobry sklep komputerowy w swoim mieście i niech Ci złożą PC na miarę Twojej kieszeni :)

Gość ale czasami działa jak widać
:D

Gość gość
Ja polecam jednać oddać do serwisu, ale takiego, który ma dobre opinie i któremu można zaufać. Ja też wcześniej oddawałam do różnych dziwnych miejsc, ale dopiero jak znalazłam serwis http://www.ratujlaptopa.pl/ to mi pomogli. Co ciekawe, nawet z przesłaniem lapka do nich, nie było drożej niż na miejscu...