Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szery Lejdi

Też marzę....

Polecane posty

Gość Szery Lejdi

Mam 18 lat, wkrótce matura... marzę by w maju znaleźć sobie pracę, wynająć mieszkanie w mieście (mieszkam na wsi) i wyszaleć się w końcu. Nie to, że jestem jakaś za nadto grzeczna czy cóś i ze nie szaleje. Ale chcę przeżyć w końcu coś niezwykłego, np. jakieś romansidło z 40-latkiem albo choć raz zatańczyć na rurze w klubie nocnym. Po maturze zamierzam uchlać się do nieprzytomności albo zapalić pierwszy raz jakies zioło. Potem wyruszę na podbój świata, zacznę od szukania pracy, potem pewnie poznam jakiegoś gacha i bedzie pieknie ;) Obecnie nie mam chłopaka... miałam 4 do tej pory i chyba z 10 przelotnych znajomosci tzn. zwiazków na 1 tydzien... Mimo to jestem dziewica :O ja pitole... raz była okazja ale nie mielismy zabezpieczenia, mimo, ze wtedy oboje bylismy pijani JA zareagowałam w pore. Nie chce być juz dziewica...ale ku.wa poczekam na jakiegoś fajnego gacha. Wiele osób myśli, ze jestem suka... to przez plotki, które rozpuściły zazdrosne dziewczyny :D nie przejmuje sie tym. W ogole sama sie dziwie sobie, ze jeszcze nie poszłam na calosc, bo caly czas mysle o seksie...i wszystko mi sie z tym kojarzy. Czesto rozbieram facetów wzrokiem. Ku.wa nawet teraz zeszłam na temat seksu. Wiec wróce do poczatku. Jak sie uspokoje i wykształce, czyli minie jakies 5 lat wtedy pomysle o mężu i dzieciach... własnie dzieci. Nie przepadam za nimi. Jestem dosc nerwowa i niecierpliwa, czuje ze sobie nie poradze.Ale sie zobaczy. Marze o domu z ogrodkiem na przedmiesciach ;) Wyobrazam sobie ciepłe, letnie wieczory..ja, mój partner i wino...cudnie prawda? Najlepiej mieszkac gdzieś blisko morza... zeby móc chodzic wieczorem na spacery. Co to partnera to powinien byc starszy... min. 5 lat. Wykształcony, z dobra praca... inteligentny ale i z poczuciem humoru, szczery i czasem surowy :D nie chce męza-ciapy. Chce zeby był przystojny i kazda kobieta by mi go zazdrosciła a on traktoiwał by mnie jak księżniczkę ;) Fajnie jest tak pomarzyć... A wy o czym marzycie?

Gość Szery Lejdi
nikt nie przeczyta moich wypocin? :P

to dla ciebie dziewictwo to ciężar? z takim podejściem możesz szybko skończyć jako samotna matka.

Gość Szery Lejdi
czy napisałam coś, ze to ciezar?:O po prostu chciałabym miec to za soba. I napisałam tez, ze poczekam na odpowiedniego gacha. Umiesz czytac ze zrozumieniem?

o tym że dziewictwo jest czymś złym napisałaś kilka razy ;p poza tym skąd będziesz wiedzieć po miesiącu/dwóch znajomości że to ten odpowiedni (bo czytając mam wrażenie że chcesz jest stracić jak najszybciej jak kogoś znajdziesz)

Gość Szery Lejdi
Co ty tego dziewictwa sie uczepiłes? :D

ja swoje marzenia juz zrealizowalam, ale jestem starsza od ciebie o osiem lat. co do faceta-znalzlam swoj ideal, ale zajelo mi to troche czasu. mmialam wielu facetow ale dopiero 2 lata temu spotkalam ucielesnienie moich najskrytszych marzen:) takze wszystko juz mam. wyksztalcenie, podroze, doswiadczenie, praca, samochod mieszkanie, i piekny dom z ogrodkiem (mojego faceta ale mieszkam tu z nim) teraz tylko dzieci..ale chce jeszcze poczekac, jakies 2 latka jeszcze nacieszyc sie wolnoscia...

Gość A nie łaska
Bo Lewatyw jest prawiczkiem i dziewicy szuka :classic_cool:

Ja mam jedno, małe marzenie. Nie związane z pracą, facetem, wykształceniem ani dziećmi. Ale to piękne marzenie, najważniejsze w moim życiu. A ludzie się dziwią, że coś tak błahego i prostego może być najważniejszym celem w życiu ;)

Moja czesc marzenn się spełniła jak na 20 latke to i tak sporo - mam faceta, moj ideał.. Związek jest bardzo udany.. Wykształcenia jeszcze nie mam( 1 rok studiow) ale to nie jest moim marzeniem :) Tylko obowiązkiem. Pracy zaczynam szukac bo mialam mala przerwe bo duzo spraw na glowie bylo.. Auto mam :D prawdziwe 2 przyjacółki mam :) Mego faceta spotkalam majac 16 lat :D Ale mimo to się wyszalałam - bo facet w niczym nie przeszkadza. Dom z ogródkiem mamy- na przedmiesciach wlasnie. Ale moim marzeniem jest jeszcze zeby ślub do ktorego odliczam dni był taki jak sobie wymarzyliśmy :) Moim marzeniem jest byc z mym narzeczonym do konca zycia. Moim marzeniem mieć jest dzieci i wychować je na porządnych ludzi. Kolejnym jest kupić na wiosne cocker spaniela ❤️ Kolejnym to aby zdrówe dopisywalo całej mojej rodzinie:) No i oczywiscie by nie było nigdy problemow finansowych :)) I tyle A jeszcze mam jedno.. Zeby moja Tatiana się przeprowadziła z powrotem do rodzinnego miasta bo uscham z tęsknoty 😭