Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erotyczna11

Mikołaj daje ... :)

Polecane posty

Gość moj mikolaj zlapal kiszke
🖐️

Tap Madl odechciewa ! albo nie che ! a dla czego ? są różne powody !! ale jest też tak że chce sie nam i to baaaaaaaaaaardzo :) :P :)

erotyczna11, to przestan gadac tyle tylko sciagaj pory i dawaj tutaj do mnie. Bedziesz miala takiego mikolaja ze na rok ci wystarczy ;) *macha zalotnie kutasem*

Bogdan ? a wiesz że natura musi być zaspokojona ? a Renia nie może ciągle sie udzielać ? To co man dała natura musi być i basta !!!!!!!!!!!!!!!! inaczej nam odbije !!!!!!!!!!

Ostry ok! tyle ze nie ja miałam mieć zdjęte pory :P I nie che na rok , niby dlaczego bym miała tyle nie chcieć , ja chce codziennnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie raz na rok :p

Bogdan? może poważną rozmowa na temat..., że może możesz iść gdzieś bzyknąć od święta ?! tak po ludzku normalnie :) bez reni ?!:(

Erotyczna, a wyobrażasz sobie sytuację, w której dajesz swojemu facetowi przyzwolenie na okazjonalne bzyknięcie jakiejś innej kobiety? Ale tak na poważnie.

Tap Madl, im gonna pokazac ci co potrafie, poniewaz moj potenszyl jest so fuckin wielki i dlatego mysle ze i can be TAP MADL! bede walczyl o to, do you understand? Wiem ze i can do this! ;)

Tap Madl, to ja się pytam, bo coś w ten deseń koleżanka Erotyczna zaproponowała, przynajmniej ja tak jej wypowiedź zinterpretowałem.

Bogdanie pisze całkiem poważnie dopuściłam taka ewentualność, ze jak tak z jedną kobieta długo .... , by nie musiał dopuszczać sie zdrady ,miałam tylko warunek ,że ja też będe mogła :) kwestia otwarta , tyle ze sądze iż mi nie bedzie wolno :P ale czy tak sie stanie ... :) ?