Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrsurysuirurururt

Czy ON się mną BAWI ?!

Polecane posty

Gość tyrsurysuirurururt

Kiedys prawie bylam z chlopakiem,oboje sie zranilismy, ja mu kazalam dlugo czekac, a jak zrozumialam ze mi na nim zalezy to o n znalazl sobie inna.. Od paru dni piszemy ze soba, widzielismy sie 2 razy, z czego jeden na chwile , poprzytulalismy sie itd.. rozmawialismy takze przez telefon wieczorami, ale on sie tak jakos malo stara , pytal czy chce zebysmy byli razem, powiedzialam , ze tak tylko nasze towarzystwo sie nieco rozni i nie przepadam za niektorymi osobami ktore on lubi, dzis mu powiedzialam czy jest tego pewny ze chce byc ze mna, bo nie stara sie zabardzo to powiedzial ze to nie jego wina ze ostatnio nie moglam wyjsc(raz) , ja powiedizalam ze to nie chodzi o to ttylko, ze moj kolega bardziej sie stara niz on.. i napisał mi , że jak tak ma byc to o n nie chce, bo myslal ze bedzie inaczej.. niedawno zerwal z dziewczyna , czy on sie mna bawi ??

Gość tyrsurysuirurururt
f

Gość tyrsurysuirurururt
prosze napiszcie cos, jestem zla na niego.. a moze to ja przesadzam.

Gość tyrsurysuirurururt
pokaze cycki jak mi odpowiecie :classic_cool:

Gość tyrsurysuirurururt
g

Gość TRuposz
Wedlug mnie on po prostu toba sie bawi bo jak by chial z toba byc to nieprzejmowalby sie czy lubisz jego znajomych czy na odwrot jak napisalas bardziej straszczy sie o wlasny wizerunek przed znajomymi zeby niegadali zjaka on chodzi itp. jak on niemoze zdecydowac znajomi czy on to niema co marnowac na takiego czasu

Gość tyjtjukfykftukft
ale on powiedzial sam , ze ni e bedziemy sie widziec z tymi ktorych nei lubie, chodzi mi o to , ze tak szybko zmienil zdanie i powiedzial, ze jezeli tak sie zachowuje to nie chce ze mna byc, a nic takiego nie zrobilamm.. :o

Gość TRuposz
hmm... . spytaj sie wprost czego nielubi w tobie i jakie zachowanie twoje jemu sie niepodoba jak chcialbyc z toba, a tera z raptem zmienia zdanie moze swiadczyc o niestalosci w uczuciach

Gość tyrsurysuirurururt
no wlasnie nie wiem czy napisac do niego czy sie nie odzywac? no wlasnie nie wiem czy jest staly w uczuciach, ale czasami zahcowuje sie jak dziecko :O

Gość TRuposz
zawsze mozesz wysalc sms zeby spotkac sie z nim w tej sprawie . Sumie zabardzo doswiadczenia niemam ale powinien jakos rozwinac co lubi wtobie a czego nie

Gość tyrsurysuirurururt
nie chce sie narzucac.. jakby mu zalezalo to by sam napisal chyba prawda? Zreszta jak "CHCE" byc ze mna to powinien mnie akceptować w pełni.. co myslisz?

Gość TRuposz
sumie masz racje powinien c cie lbic nietylko za zalety ale i wady ja mam podobny problem ale pisaniem sie nie zmienie choc inni uwazaja inacze .

Gość tyrsurysuirurururt
a jaki masz problem? ja juz do niego nie pisze, wylane mam . wole byc sama niz sie 'uzerac' :o

Gość Prawdziwa Sex Bombaa ;*
Eh.. Kobietyyy ?!! On traktuje cie jako swój obiekt zainteresowania . Przecież mu chodzi tylko i wyłącznie o sex zastanów się lepiej wcześniej, zanim urośnie ci brzuszek ...

Gość TRuposz
nisko samo ocena i malo mownosc bardziej lubie pisac niz muwic. Co zatym idzie niekogo niemoge znalesc ale jakos to jest narazie

Gość tyrsurysuirurururt
krecilismy ze soba, ale ja mialam uraz i nie chcialam sie szybko wiazac , potem on był w szpitalu i krecil z kolezanka na moich oczach i po jakims czasie gdy chcialam mu powiedziec, ze mi na nim zalezy i chce z nim byc dowiedzialam sie , ze ma dziewczyne, ale inna (nie ta ze szpitala). Chociaz wczesniej twierdził, że mnie kocha..

Gość TRuposz
to jak widzialas ze kreci z inna trzeba bylo dac jemu w twarz i tyle nieczaic sie

Gość tyrsurysuirurururt
ale nie bylismy razem to w sumie nie mialam powodu :/

Gość dffyuyhlhulhuluhluhg
g

Gość Truposz
aha a szukasz teraz kogos czychcesz byc sama p rzez jakis czas

Gość tyrsurysuirurururt
no pare miesiecy temu zerwalam z chlopakiem i myslalam, ze z tym cos wyjdzie, ale widze ze nie . Pewnie przez dluzszy czas bede sama , bo malo teraz wartosciowych facetów

Gość Truposz
pewnei masz racja a mozna spytac gdzie mieszkasz

Gość Truposz
pewbnie nie powiedz ;p

Gość tyrsurysuirurururt
w bydgoszczy a co ?

Gość Truposz
a nic z ciekawosci sie pytalem duzo frendow mam wiec czemu i nie ty mozesz donich nalezec

Gość Truposz
moze az nie tak duzo ale troche mam

Gość TRuposz
ehehehh tak jak przypuszczalem zadnej opowiedziz ;]