Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcccddfgf

Co robić?

Polecane posty

Gość abcccddfgf

piszemy od pewnego czasu z chłopakiem mojej dobrej koleżanki.. on pierwszy do mnie napisal.najpierw to były takie luźne smsy.. potem jakieś żarciki coraz odważniejsze.. teraz bez skrępowania rozmawiamy o seksie i rozmawiamy też przez telefon.. on chce się spotkać ze mną za 2 tygodnie i chce do mnie przyjechać.. Wiem ,że to moja przyjaciółka ,ale .. teraz sama mam ciężki czas bo rozstaje się z facetem , a on pozwala mi poczuć się trochę lepiej.. poza tym jest przystojny, fajny itd.. mam paru adoratorów ,ale rzaden nie jest taki jaki jak on i z nimi bym się nie przespała.. Czuje się nie wporządku wobec mojej koleżanki ,ale co robić? jak się z nim nie umówie to będę załować chyba.. a najgorsze ,że już dokładnie ustaliliśmy kedy on przyjedzie.. nie wiem co robic kompletnie. ale powiedzcie tak szczerze bez pouczania co zrobić

Gość Motyleeeeek
Jestes bardzo NIE w porzadku do swojej kolezanki. Jej chlopak z reszta rowniez, ale to nie usprawiedliwia tego co Ty robisz. Urwij kontakt poki nie jest za pozno juz.

Aleś głupia, dla faceta żdradzasz swoją przyjaciółkę, Ty egoistko cholerna

Gość abcccddfgf
wiem ,że to nie fair.. ale teraz mam taki cięzki czas wiem ,że mnie to nie usprawiedliwia ,ale przynajmniej jest on ,a on mi się bardzo podoba.. sama bym pomyślała ,że to bardzo chamskie gdybym nie znalazla się teraz w tej sytuacji

albo dobra kolezanka albo chlopak. wyjdzie na jaw stracisz kolezanke . a kolega zrobi cie w chuja . ja bym wybrala kolezanke . tym bardziej ze jak rozstajesz sie z Twoim chlopakiem nz 100 % bd wkur..ony i bd myslal ze tego ziomka co z nim furtujesz wina. i bd sie bic ... xd. jak stracisz kolezanke to powie innym dziewczyna i polowa sie od ciebie odsunie

Gość Motyleeeeek
cholernie chamskie :( ja wiele razy mialam jakis tam kryzys z chlopakiem , ale nigdy nie zabralabym sie za faceta kolezanki. dla mnie oni nie sa po prostu facetami, tylko ukochanymi moich kolezanek. Powinnas pomyslec o tym w ten sposob. Z reszta nie warto dla takiego kolesia psuc relacje z kolezanka, bo co to za facet ktory ma dziewczyne i zarywa do innej. zal.

Gość abcccddfgf
jakby tylko jej nie było przy nim..już mnie to drażni ,że on nie ma często czasu ze mna rozmawiać bo jest z nią ,że się musimy z tym ukrywać.ale tak go potrzebuje teraz..on mnie caly czas docenia , miło mi się z nim rozmawiać i wogóle. nie wiem czy będę mu sie potrafiła oprzeć..

Gość ggreg
zboczeniec co nic nie potrafi... jakby wiedzial o co chodzi to by umowil sie na rozmowe na spacer nastepnie cos zadzialal i spokojnie by Cie mial po ok. 3 spotkaniach... coz olac

jeszcze 1000 razy bd miala chlopaka , to tylko zauroczenie . Pozostaje tylko Twoja decyzja

zauroczenie :) daj sobie z nim spokuj . w koncu jak Tyt bys z nim byla i tak by pisal do innych lasek . warto?

Gość abcccddfgf
a ta moja przyjaciółka.. lubię ja i wogóle i boje się ,że sie dowie .. nawet teraz o tych smsach , rozmowach. choć nie musi się wcale dowiedzieć. ale będę i tak i tak miala wyrzuty sumienia jesli się z nim prześpię ,a jak tego nie zrobie to będę żałować tego i tak źle i tak nie dobrze

Gość Motyleeeeek
ja piernicze! to w czym problem? po prostu do cholery tego nie rob i koniec! Ile masz lat? cholernie ciekawa jestem;p

ja bym sie z nia spotkala wyjasnila wszystko , powiedziała bym "sluchaj jest taka sprawa .... on pisze do mnie i wogole " jak sie obrazi to nie byla nigdy Twoja przyjaciolka . jak Ci wybaczy to powiec zeby ona go zucila bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość abcccddfgf
mam 24 lata

wazniejszy chlopak czy przyjaciolka ? odpowiedz sobie sama ., ? przyjaciolce zawsze wszystko powiesz i wogole chlopak- sex klutnie ?

naprawde lepsza przyjaciolka ale zrobisz co uwazasz , chcezsz popsoc przyjaźń(lata przyjaźni nawet) ? czy chlopaka z ktory sie przespisz . moze tego ci brakuje ?

Gość Motyleeeeek
mysle ze ten gosc nie jest warty swieczki. Powinnas skonczyc z tym szybko zanim sie stanie cos czego naprawde bedziesz zalowac. zauroczenie mija szybko, a przyjaznie pozostaja na cale zycie. tyle ze Ty juz moim zdaniem zawiodlas ja jako swoja przyjaciolke, i pewnie od Ciebie i tego czy sie postarasz bedzie zalezalo to czy pozostaniecie w zgodzie.