Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ja jakaś dziwna jestem

zerwanie przez sms

Polecane posty

hej. muszę sioę komuś wygadać bo noe mogę....Mężczyzna z którym byłam 2 lata w przyszłym roku miał być ślub zerwał ze mną przez smsa...to był poważny związek i wydawało mi się poważny i dojrzały facet ma 28 lat...o co kaman? bo nie rozumiem.....rozumiem zerwać ale przez smsa poprostu jeden tekst " nie chce być z tobą..." i już

Gość Deadman
przez sms...poprostu jest niedojrzały i tyle albo się czegoś przestraszył i nie chce Ci o tym powiedzieć.

no właśnie czego...nie usłyszałąm powodu "nie kocham Cie" ani nic podobnego tylko poprostu koniec i juz a jak chciałam oddac mu jego rzeczy to kazal mi wyslac poczta

Gość Deadman
To daj sobie z nim spokuj On najwidoczniej zdecydował za was Oboje że to koniec. Nie ma co się zadręczać. Najwidoczniej nie jest Ciebie wart.

faceci to glupcy nigdy ich nie zrozumiesz.Jeszcze potem pol roki mi wjezdzal na psyche i pisal jako ''kolega''.w glowie mącil idiota.majac inna pisal ze teskni ech ech

a 3 dni wczesniej pokazywał mi działkę jaką chce dla nas kupić współny dom itp. no nie czaję poprostu nie czaję...

no właśnie facetów nie zrozumiesz....oni chyba są z jakiejś innej planety....a wiecie o czym marzę....może to głupie ale ...chciałabym się zemścic żeby on zechciał wrócić a ja powiem NIE i niech go boli tak jak mnie

do "niemożliwe Ewcia" to było 3 mce temu, 3 mce płakałam cierpiałam zero kontaktu między nami a adopiero teraz pisze o tym na kafe3mce dusilam to w sobie a teraz czuje chec zemsty

Gość Deadman
Podobnie miałem jak mnie rzuciła dziewczyna ale dałem sobie spokuj nie chcialo mi sie nią zawracać sobie głowy...szkoda czasu :)

Deadman a myślisz ze zechce wrocic???

Gość Deadman
Twój chłopak do Ciebie??

uwazaj mala bo to nie musi byc to co myslisz... tez tak zrobilem, wyjezdzalem, strasznie ja kochalem, nie moglem spojrzec w oczy... czasy jeszcze liceum... :o

tez mialam chec zemsty ale minelo..a co zrobisz jesli nie zechce wrocic jeszcze gorzej sie poczujesz.Moja rada : idz do fryzjera.ogarnij sie,kup ciuszki .widujesz go?

zbereznik "uwazaj mala bo to nie musi byc to co myslisz..." to do mnie??no właśnie nie widuję znalazłam pracę w wiekszym miescie 80 km od swoich rodzinnych stron postanowilam zaczac nowe zycie ale nie zapomniałam mimo to o nim cos w sercu zostalo

Gość Deadman
Zrobisz jak zechcesz ale Ja uważam że powinnaś żyć własnym życiem i nie czekać na niego bo nie daję Ci 100% pewności że wróci...postaraj się o Nim zapomnieć i spróbować żyć bez niego...jakoś przecież 3m-ce wytrzymałas to wytrzymasz dalej Życze powodzenia. Mówie ci to wszystko z doświadczenia bo sam czekałem długo ale się pozbierałem i wiem że w niektorych przypadkach nie ma sensu się z tym wszystkim szarpać bo tylko tracisz czas a nic nie zyskujesz tylko płaczesz i jesteś smutna a to nic nie da

do ciebie, a jak napisalas o pracy 80km dalej to coraz bardziej przypomina mi to moja sytuacje...

zbereznik...no właśnie obawiam się ze może on tez to zrobil bo tak naprawde jeszcze kochal...tylko nie znam powodu nie wiem dlaczego tak wlasnie sie stalo bo po zerwaniu 3 dni poszlam do niego do pracy oddac mu rzeczy to powiedzila ze nie chce byc ze mna i ze jego decyzja jest nieodwolalna i zebym nie naciskala bo to nic nie da zeby smy sie rozstali jak ludzie i rozplakal sie

tak zbereznik tylko ze ja wyjechalam dopiero po zerwaniu zeby zapomniec

Gość Zdjęcia JOANNY KRUPY !
Zobacz SKANDALICZNIE nową Sesję Joanny Krupy ? jedyne takie zdjęcia na całym internecie ! Klikaj i nie zwlekaj ! > http://tiny.pl/hw466

zbereznik czyli wg ciebie kochal i zerwal????

Gość tutek-srutek
uwazaj, jak za jakis czas wyjdzie na jaw, ze zrobil na boku przez glupote jakies dziecko, wiec nie mial sumienia oszukiwac Cie

do niemozliwe ewcia: szalał za mną świata nie widział może dlatego dla mnie to taki szok. nie wiem ostatnio spotkalam nasza wspolna znajoma to mowila ze nikogo nie....nie wiem....jego rodzina nie przepadała za mną bo byłam powiedzmy troche gorszego statusu materialnego...

zbereznik mozesz jasniej???