Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ja jakaś dziwna jestem

zerwanie przez sms

Polecane posty

Gość Deadman
to może rodzina jest tu problemem a nie On. Może to rodzina go do tego namowila :(

Gość Deadman
ale facet też głupi bo nie kocha się drugiej osoby za to co ma tylko za to kim jest a On w tym przypadku to pierwsze

no właśnie ta nasza wspólna znajoma powiedziala ze jego rodzina jest anty do mnie nastawiona i nie wobraza sobie nas razem...jego matka zawsze wmawiala mu ze nie jestem dobrym materialem na zone nie jestem szar potulna myszka itp i ze nie kocham go tylko jestm z nim z wygody,......no ale z drugiej strony on ma 28 lat ile mozna sie mamusi sluchac???

Gość Deadman
To zależy od wychowania pewnie przez całe życie miał wszystko podane na tacy a teraz są tego efekty :(

Boże już nic z tego nie rozumiem....dlaczego to życie takie skomplikowane:(

nie on nie od niego nogdy nie odczulam takiej roznicy....kiedys gdy przedstawil mnie matce olala mnie poznoej chcial to zalagodzic i w imieniu mamy zaprosil mnie od siebie to kolejny raz mnie olala nawet nie raczyla wyjsc z pokoju zeby ze mna porozmawiac

Gość tutek-srutek
a ktos Ci gwarantowa, ze bedzie lekkie, latwe i przyjemne? ;-)

Uznał, że nie jestes warta nawet spotkania i wytłumaczenia. I tyle. Nie rozpaczaj, było, minęło.

Gość Deadman
No niesety nie można wszystkiego mieć. Ale Życzę Ci powodzenia i szczęścia bo ono teraz się Tobie napewno przyda :):)

chcialabym tego szczescia tylko jak przestac go kochac

Gość tutek-srutek
spoko, nie rozpamietuj tego. Mysle, ze za jakis czas poznasz przyczyne rozstania. Poki co- ukladaj sobie zycie po swojemu, zeby niczego nie przegrac. Realizuj swoje pomysly, staraj sie zyc jak najpelniej i staraj sie nie wymyslac, dlaczego stalo sie tak, jak sie stalo. Dla swojego dobra. Zadna zemsta nie naprawi tego, co sie stalo, a moze za jakis czas ten zwiazek ptzestanie miec dla Ciebie az takie wielkie znaczenie.

Gość Deadman
no niestety tutaj potrzebny jest czas. Zajmij się najlepiej sobą i nie zadręczaj się tym. On pewnie teraz się dobrze bawi a Ty się męczysz. Musisz uwierzyć w to że jakoś się wszystko ułoży a Ty będziesz szczesliwa :)

Gość mloda i nienasycona
Ale jedno trzeba przyznać... Zberek jest dobry w "te klocki".... ;)

staram sie a powiedzcie tak szczerze....a myślicie że w tej sytuacji on może zechcieć wrócić?

Gość tutek-srutek
a chcesz dalej zywic sie nadzieja i tkwic gdzies pomiedzy? Nie jestes w stanie przewidziec jego zachowan, tak jak nie znasz przyczyny rozstania.

mi sie wydaje ze moze matka go zaszantazowala ze nie dostanie kasy i wogole jak z toba nie skonczy.wybral kase.tej dzialki dorobil sie sam czy ma kase od rodzicow

Gość Deadman
Nigdy nic nie wiadomo ale radzę Ci nie myśleć o tym czy wróci czy nie bo tracisz tylko czas...a jak nie wróci to co zrobisz? Trudno powiedzieć bo zarówno nie znamy Ciebie ani jego

sam sie dorobił tej działki odkładał kasę od roku bardzo dobrze zarabia ale jest strasznie zżyty z rodzicami i liczy się z ich zdaniem....a i jeszcze jedno mi się przypomniało...2 lata temu rodzice rozwalili zwiazek jego siostry poprostu zabronili jej byc z pewnym mężczyzną i nie przeciwstawila sie im i do dzis jest sama bo nadal kocha bylego no ale....

deadman...pytasz co bym zrobiła gyby wrócił...nadal kocham czuję w głębu sreca ze to jen jeden jedyny wiec wiesz/////

Gość Deadman
Ja się spytałem co zrobisz jeśli nie wróci ale dobra szczegol...Rozumiem że go kochasz ale do miłości nikogo nie zmusisz a tym bardziej że jego rodzina jest na horyzoncie i to wszystko psuje :(

jeju nie wiem muszę żyć dalej....nawet jak nie wróci musi się jakoś ułożyć zawsze sobie tłumaczę że po burzy zawsze wychodzi słońce więc i u mnie musi wyjść

Gość Deadman
i się tego trzymaj :)