Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_aa

Kuracja powiekszajaca biust!!

Polecane posty

Gość ola_aa

Czytalam co nieco o ziolkach i dzisiaj polecialam do sklepu zielarskiego kupilam: kozieradke szyszki chmielu wiesiolka Chce zaczac taka kuracje tylko nie bardzo wiem w jakich proporcjach... Dziewczyny moze ktores stosowala cos podobnego lub posiada szersza wiedze na ten temat?? na poczatku ( z tego co wiem) to lepiej zaczac od jednego skladnika i pozniej wlaczac kolejne ale ja chce juz wszystko na raz bo straszie sie napalilam na te duze cyce ;) piszcie.. moze ktos sie przylaczy??

Gość ola_aa
halo halo... to podobno naprawde dziala!! ps. herbatka juz sie parzy ;D

Gość wyprobowalam iiiiiiiii
no ja stosowalam i nic mi nie powiekszylo, no moze powiekszylo ale dlatego ze przytylam po tych ziolkach po kozieradce chce sie strasznie zrec i na dodoatek smierdzi się kozzimi bobkami :O moje kolezanki nawet zauwazyly ze czuc ode mnie koza:O wiec fikcja fotomntaz z tymi ziolkami, lepiej je oddaj do apteki🖐️

nie mam biustu (a jestem tu tylko dlatego ze zainteresował mnie temat;)) ale jestem pewny ze po "chmielu" na pewno rośnie brzuch;)) reszty nie testowałem bo nie sprzedają tego chyba w formie płynnej;)))

Gość ola_aa
EJ NO... NIE CHCE SMIERDZIEC KOZA!! ALE TO NAPRAWDE DZIALA I TO CZYTALAM SLYSZALAM W WIELU ZRODLACH... I JA BEDE W TO WIERZYC I NIE POWSTRZYMAJA MNIE ZADNE KOZIE BOBKI!! ANI ZADEN BRZUCH...

szczerze mowiac to wolałbym juz chyba miec plaski brzuch, nie smierdziec jak koza i miec mniejsze cycki ;))))

Gość ola_aa
chyba nie miec cycka ;D

Gość ola_aa
tak sie sklada ze problemu z tym nie mam tylko taka moja natura ze musze sprawdzic. mam piekny biust tylko chce zeby sie troszke powiekszyl a jak nie to trudno ;) nie wiem wogole po co tu meski komentarz jest potrzebny.. cos Ty kuracje stosowal czy co ze taki znawca??

faktycznie moze malo przydatny ten komentarz;) próbowalem pewnych kuracji powiekszajacych ale to zupełnie inne rejony ciała o biuscie nic nie wiem

faktycznie moze malo przydatny ten komentarz;) próbowalem pewnych kuracji powiekszajacych ale to zupełnie inne rejony ciała o biuscie nic nie wiem

Gość ja ci oddam ze dwa numery
za darmo, bo mam za duze:(