Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_Wziatek

Dobra kosmetyczka Ursynów

Polecane posty

Gość Anka_Wziatek

Chciałam troche odświeżyć watek na forach o dobrych kosmetyczkach. Ja byłam właśnie w tym nowym salonie Diva Clinic na Ursynowie, bo tam gdzie mieszkam w Raszynie nie ma dobrych moim zdaniem kosmetyczek. W diva załapałam sie na promocje zabieg za 1 złotówke i było przepysznie, dali dobrą kawę, dostałam próbki kosmetyków a sam zabieg szybko i bardzo profesjonalnie. Mogę polecić ze spokojem. A może ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia z Ursynowa? Chociaż ja już chyba zostanę w diva clinica, ale dobrze wiedzieć też o innych salonach. Zawsze można popróbować czegoś nowego

Gość Mikkea
Tak widze wątek i w sumie postanawiam go odgrzebać, bo jest ciekawy. Nie wiem dziewczyny jak Wy, ale ja na Ursynowie mieszkam od niedawna i studio, ktore gdzies tam juz przetestowalam to Ikona:) Mani tam robilam 2 razy + bylam na masażu. Polecacie moze jeszcze jakies zabiegi? Z gory dzieki

Gość Gezu
Studio Ikona teraz ma w ofercie kilka fajnych zabiegow na lato takie akurat. Lasery, liftingi itp.

Gość Goina
Ikone tez znam, na Ursynowie to chyba calkiem znane miejsce, wsrod Pan :) maja teraz oferte na fajne zabiegi i bardzo mi sie to teraz przyda powiem szczerze, przed wakacjami - idealnie

Gość lilachkova
Tak, naprawde fajny salon :) Magic Pot Wam laseczki szczególnie polecam! Na ładne ciało na lato!

Gość AgatkaZ
Co do Ikony na Urysowie mogę dodać, że jestem stałą klientką i jest to super salon wszystko w jednym miejscu :) polecam gorąco depilację laserową zwłaszcza teraz przed wakacjami to dobra opcja :) ja już jestem po 4 zabiegach i po włoskach ani śladu :)

Gość IzaWawa
Dzięki tym wszystkim opiniom byłam dzisiaj w Ikonie na Urysowie zapisać się na Magic Slim. Chciałabym trochę poprawić swoją sylwetkę na wakcję dlatego zdecydowałam się :) dam znać jak już będę po :)

Gość Naaan
Na Ursynowie rzeczywiscie jest Ikona Studio, do ktorego chetnie chodze :) Maja calkiem przyjemne ceny i obsluge.

Gość KoziLenia
Studio Ikona to z Migdałowej jest bardzo godne polecenia :) Macie racje dziewczyny:) Wedlug mnie, pelna profeska

Gość AgatkaK
Potwierdzam! warto się przejść do Ikony i przekonać ,że to super salon!

Gość KarBi
Zgadzam się w 100 % , że Ikona to super salon! bardzo profesjonalne zabiegi, dbają o klientów i zawsze wychodzi się z tamtąd zadowolonym!

Gość jjkuk
W Studio Ikona na Urysowie jest super kosmetyczka! bardzo miła Pani, zna się na zabiegach i przeprowadz******ardzo profesjonalnie!

Gość eica
Najlepsza moim zdaniem kosmetyczka na Urysowie jest w studio Ikona na Migdałowej 10 na prawdę super salon!! Polecam :)

Gość gość
ja chodzę do Ikony na mani &pedi :) super, polecam !

Gość lvcb
ja jeszcze do fryzjera regularnie chodzę i robiłam usuwanie zabarwień skóry na nogach!polecam wszystkim Studio Ikona!

Gość gość
Ikona na Ursynowie jest bardzo dobrym salonem kosmetcznym , sprawdzonym i polecanym przez wiele kobiet które znam :)

Gość Paulinnaa
W salonie Gnatyshyn przy al. KEN 36A pracuje rewelacyjna kosmetyczka Pani Ania. Bardzo dokładne i delikatna profesjonalistka, mająca w swojej ofercie pełen wachlarz usług kosmetycznych. Osoba warta i godna polecenia.

Gość Aggta
Ja na Ursynowie byłam w kilku salonach i najlepiej wspominam Ikonę na Migdałowej 10 , i to tam chodzę regularnie. Bardzo fajne , profesjonalnie przeprowadzone zabiegi. Polecam!

Gość zmiijka
Dostałam od męża na gwiazdkę bon na depilacje w Ikonie na ursynowie. Byłam wczoraj na pierwszej serii i wrażenia są okej :) miła obsługa, czułam na prawdę , że zabieg przeprowadzony jest profesjonalnie. Nie czułam wielkiego bólu. O efektach będę mogła powiedzieć coś dopiero za jakiś czas. Nie mogę się doczekać kolejnych serii!

Gość imama
Super salon Studio Ikona na Migdałowej 10! wszystko mają, od fryzjera ,mani&pedi po depilację laserową czy odmładzanie skóry. Ja jestem bardzo zadowolona z tego salonu! profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa! Na prawdę warto!!!

Gość ZMaga
Zaczęłam właśnie w tej Ikonie 1 serię depilacji laserowej. załapałam się na bardzo fajną promocję , gdzie robiąc dwa miejsca na drugie dostałam 50% rabatu. super sprawa.Mam nadzieję , że będą takie efekty jak Panie powyżej pisały :)

Gość Marssia
Polecam Studio Ikona na Migdałowej 10 w Warszawie. Super salon, bardzo miła kosmetyczka, jakość zabiegów na najwyższym poziomie! http://www.studioikona.pl/

Bardzo dobra kosmetyczka pracuje w salonie Gnatyshyn przy al. KEN 36A. Wyjątkowo delikatna i dokładna zawsze po wizycie u niej czuje się świetnie zrelaksowana. Można się do niej zapisać online poprzez stronę salonu http://gnatyshyn.pl/pl/

Gość Agguska
Polecam wybrać się do kosmetyczki na Ursynowie w salonie Studio Ikona na Migdałowej 10. Pełen profesjonalizm,bardzo miła kosmetyczka. Tutaj macie strokę: http://www.studioikona.pl/

Gość Kasia_wawa88
Nie wiem na ile wiarygodne są tutaj wypowiedzi, ale chciałbym się podzielić moim doświadczeniem :) Byłam w piątek u Pani Justyny na ul. Pelikanów przy macdonald, tuż przy lesie kabackim ( www.laguel.pl ) Nie wiem jak długo jest to miejsce, ale jestem zachwycona. Znalazłam je przypadkiem, przejezdżając puławską widziałam reklame. Jest to najpiękniejszy salon na Ursynowie w jakim byłam, obsługa bardzo uprzejma, czysto i nowocześnie. Z tego co wiem pracują tam dwie Justyny, byłam u blondynki. Bardzo polecam. Zapłaciłam 170 zł za oczyszczanie wodno tlenowe twarzy, efekty widoczne od razu po zabiegu. Wcześniej chodziłam do innego punktu na ul. wąwozowej do Pani Marty ciemne włosy, ale chyba już tam nie pracuje. :/

Gość gość
Ja serdecznie polecam Studio Ikona. Byłam tam na mani & pedi. Trwa akurat promocja. Za hybrydy ( nogi,ręce) zapłaciłam 145 zł.Jak na razie trzymają się super. Mam nadzieję, że przed Gwiazdką i Sylwestrem też będzie promocja :)

Gość gość
Byłam na takim tylko raz w profesjonalnym salonie, w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów, ale na pewno będę chodzić częśćiej. Efekty jakie dał zabieg regeneracji były dla mnie dużym zaskoczeniem - cera wyglądała na młodszą, miałam lepsze samopoczucie i widać, że skóra bardzo odżyła.