Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry sposona

JAK SKUTECZNIE SIE KONTROLOWAĆ PO PIJAKU

Polecane posty

Gość dobry sposona

Jak każda normalna osoba czas od czasy zdarzy się nam wypić odrobinę za dużo. Mam prawie 30 lat a jak podpije to zachowuje sie dosyć agresywnie(jestem spokojny ale wystarczy drobna iskierka i wybucham) lub wygaduje takie głupoty. ze aż głowa boli na takie uczynki nigdy bym sobie nie pozwolił będąc w normalnym stanie. zna ktoś jakiś skuteczny sposób żeby pod czas dobrej zabawy nie zapominałem o tym? P.S np żeby nie przerywać kogos w dyskusiji starczy mocno obwiazac palec takżeby o tym się niezapominało

Gość nie pij bałwanie jak
nie potrafisz :o

Gość alkohol jest dla ludzi
ale jeśli nie masz "dzwoneczka" i nie wiesz kiedy już nie pić, to po prostu nie pij wcale, żeby ludzie którzy są z tobą nie musieli za ciebie się wstydzić jak robisz wiochę :(

Gość dobry sposona
potarfie potrafie :) nawet nie dzwoneczka bo nigdy sie nie zataczam zygam itd a jak przesadzilem to w taxi i dodomu. tylko strasznie konfliktowy robie w stosunku do obcych ludzi- typu wystarcze odrobina chamstwa(popchniecia na impresce lub popchniencia mojej diwczyny, jakis debilny tekst ochroniarza) w moja strone to odrazu reagule.lub jakas dyskusija to take cuda wygaduje że masakra.