Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madmłazell

DLACZEGO MĘŻCZYZNI W WIEKU ŚREDNIM SZUKAJĄ ODMIANY W POSTACI

Polecane posty

Gość Madmłazell

kochanki,dobrego wozu, szpanu??? wypowiedzcie się ci w wieku średim

Gość Madmłazell
ale to prawda waszym zdaniem czy taki głupi stereotyp? boje się o swojego ...

Gość Madmłazell
ale chyba nie rozumiesz mojego pytania, kto powiedzial,ze ie mam auta czy domu, ....

Gość Madmłazell
chodzi mi o starszych mężczyzn cos im odbija czy to stereotyp?

ale to nie żadna odmiana ani szpan; w średnim wieku (lub okolicach) dopiero zarobiliśmy na nasze zabawki dla dużych chłopców... no i czas się nimi pobawić, nie? Kiedy mamy się bawić np. 400-konnym wozem? Po 60-tce na emeryturze?? :p:D

Gość finkam
jak dla kogos prawda jest niewygodna, to od razu nazywaja ja stereotypem:D Nie, to nie stereotyp, a zycie. Faceci nagle orientuja sie, ze nie mlodnieja, ze zaliczaja sie do grona bardziej "starszych" niz "mlodszych" i cha desperacko sobie udowodnic, ze stac ich jeszcze na zdoybcie mlodej, jedrnej dupci. 90% facetow wiaze sie po raz drugi z duza mlodsza kobieta. Jak facet ma duzo kasy, to roznica jest tym wieksza.

Gość niezrównany
jasne...możesz się Madmłazel szykować do ewakuacji...Kryzys wieku średniego dotyczy tych, którzy mają problem ze sobą a jest ich niemało

no szukają rozrywki, przecież nie można cały czas żyć z taką babą (żoną) która ci tylko zrzędzi za uchem

Gość upuje ten temat
up

Gość upuje ten temat
up

Gość po30stce
Jeżeli chodzi o część materialną to dlatego, że właśnie w tym okresie na dużo rzeczy mogą sobie w końcu pozwolić. Jeżeli chodzi o kobiety, że szukają młodszych to jest to też całkiem logiczne, młodsze są lepszymi kandydatkami na matki, długo też jeszcze pobędą młode no i emocjonalnie są na podobnym poziomie bo kobiety wcześniej dojrzewają. Nie wiem skąd się bierze to zachowanie, że czym się robią starsze tym bardziej garną się do rówieśników jak oni uciekają w całkiem przeciwnym kierunku.

Gość bdefwehjgfkewfva
moj mi mowi ze czuje sie przy mnie odmlodzony, ze lubi sie mna pochwalic przed swoimi rowiesnikami, ze to go podbudowywuje ze na niego "lece" i ze mlodsza dziewczyna jest bardziej itwarta na seks. To tak z tych powierzchownych powodow bycia w zwiazku mloda&starszy

Gość młoda i bestiaaa
a co z żonami? co robia ich żony jak oni się z wami puszczają? /taak z ciekawości :)/

Gość bdefwehjgfkewfva
roznie, albo jest u znajomych jego zona, albo on mowi ze jest w pracy badz gdzies indziej. po wielu latach malzenstwa nie pilnuja sie przeciez jak nastolatki

Gość po30stce
młoda, pojęcia nie mam co z ich żonami, jestem wolny wolę młodsze, a rówieśniczki czy to wolne czy mężate mnie nie interesują.

Gość upppppppppppp
up

Gość młoda i bestiaaa
szpanerzy sami... a żonki w domach płaczą

Gość młoda i bestiaaa
up