Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc w pracy magisterskiej

Ankieta dla matek

Polecane posty

up

Gość misia1111111111111111111111
WYPENIONE

Gość Ufff la la la
Chętnie bym wypełniła ankietę, ale większość pytań w moim przypadku jest bez sensu, bo skoro na początku zazanczyłam że jestem bezrobotna to co mam zaznaczyć w pytaniu np 15,17,18....(a na wszystkie trzeba odpowiedzieć). Moim zdaniem ta ankieta jest nie dopracowana

Dziękuję za pomoc i za uwagi, ankieta w takiej formie została zaakceptowana przez promotora, więc poszła w ten sposób do wypełnienia. Jakby jeszcze ktoś chciał pomóc to będę bardzo wdzięczna.

Gość wypełniłam
ale faktycznie kiepsko z tymi odpowiedziami dla osoby bezrobotnej (czy też house managera, jak dla mnie)

Gość proszę cię bardzo wypełnione
zapomniałaś ująć matki które niekoniecznie są kierownikami ect.... wiele mam pracuje po prostu w sklepach , marketach itp....

Gość wiesz coo.....
Też chciałam wypełnić ale... Jestem na wychowawczym i co wpisać od 17 pytania? a obowiązkowe...;)

Gość wiesz coo.....
a o drugiej części nie wspomnę. Chyba że to ankieta dla matek pracujących, choć pierwsze pytania na to nie wskazują. Powodzenia

Gość no pewnie
masz trochę błędów w tej ankiecie, promotor jej chyba nie czytał ;)np. w pyt. 2 powinno być "pracuje" a nie "pracuję", bo tu chodzi o partnera, a nie o mnie; w pyt. 8 pkt 6 powinno być "tańszą" a nie "tanią"

Gość kremowy miód
Zaczęłam wypełniac ale ankieta również nie jest dla mnie ponieważ do pracy poszłam po urodzeniu dziecka . Nie miałam tzw powrotu do pracy po macieżyńskim.

Gość kremowy miód
Jest to ankieta dla mam wracających do pracy po macieżyńskim. Czyli mamy nie pracujące lub które zaczęły pracę po urodzenia dziecka nie mają co wypełniac.

Gość mama malwinki
beznadziejna ankieta.Pytania źle sformuowane,jako mama nie pracująca nie mogę wypełnic ankiety do końca.

Gość kremowy miód
Bezsensu jest pytanie o status zawodowy. Ankieta jest skierowana do konkretnej grupy kobiet (czyli matek które wróciły do pracy po macieżyńskim) więc osoby o statusie bezrobotnego lub nieaktywne zawodowo nie są w stanie wypełnic niektóre pola obowiązkowe. Jeżeli jest już pytanie o status to wiele pytań nie powinno byc do obowiązkowego wypełnienia. Ankieta jest zupełnie niedopracowana.

Gość SanSanSan
chcialam wypelnic ankiete, ale nie wrocilam jeszcze z urlou do pracy i nie moge wypowiedziec sie na 4 pytania odnosnie pensji po powrocie do pracy dla mnie w ankiecie jest duzo bledow i powinna zostac zmodyfikowana