Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczko2020

tradzik przez Diane35

Polecane posty

Gość Sloneczko2020

Hej . Jestem przy 6 tabletce Diane35 z pierwszego opakowania. Mam probelm bo każde tabletki wczesniej od Diany nie wplywały mi pozytywnie na cere. Przy Yasmiin jeszcze miałam klasyczny trądzik, przy Qlairze nieco się polepszyło ale i tak nei było rewelacji. Były pojedyncze krostki i zaskorniki. Najgorsze jest to że teraz gdy przyjmuje Diane35 która jest lekiem na tradzik, jest najgorzej kiedykolwiek było . Wszystko się nasiliło , mam jakiś wysyp na twarzy, Najgorsze jest to że mam studia i mam kompleksy by chodzić na zajęcia. Co robić? ile czasu minie im Diane zacznie działać i stan skóry sie polepszy?! prosze bardzo o odpowiedz

Gość Sloneczko2020
Może któraś z Was brała Diane i miała podobnie?

Gość Sloneczko2020
HALO!

Gość mamaK
ja je bralam, wytrzymalam 2 opakowania, nigdy wiecej. A na cere polecam preparaty z nadtlenkiem benzoilu np. Brevoxyl

Gość Justyna**30**
ja je brałam jak miałam 23 lata. przez prawie rok. po 2 opakowaniach był efekt super, cera sliczna. potem efekt był trwały aż do czasu gdy jako 28-latka skończyłam karmić piersią. (w ciązy i karmiąc nadal miałam pękną bużkę, ale po karmieniu już było gorzej tj. zaskórniki, bardzo tłusta strefa T). zresztą po dzis dzień w dni przed okresem borykam się błyszczącym czołem i zaskórnikami na brodzie i czole :( ale mi diane swego czasu bardzo pomogła

Gość Sloneczko2020
mamaK , a czemu wytrzymałas tylko 2 opakowania? bo był tak nasilony tradzik czy działo sie coś innego. ? Justyna **30** o to Twoja wypowiedz bardzo mnie ucieszyła z tym że po dwoch opakowaniach było juz super. a stosujesz dalej jakąs antykoncepcje hormonalną? ( juz po karmieniu) ?

Gość mamaK
tradzik decydowanie sie zaostrzyl, twarz sie swiecila na kilometr, zaczelam tyc, mialam koszmarne bole glowy, spadlo mi libido i ogolnie zle samopoczucie :-(

Gość Sloneczko2020
mhm. jak widać działa to indywidualnie :/ale zrobie tak samo, jak po 2 miesiacach nie bedzie dobrze to rzucam to w cholere. Dzieki za odp

Gość Justyna**30**
słoneczko --- ja stosuję tabletki dwuskładnikowe marvelon i jest OK.

Gość Sloneczko2020
Ach.. no w sumie ja zaczelam brać Diane35 wiec poczekam a jak nie bede dalej probowała

Gość qwedsazxcvfrtgbnhy
Diane35 ile mają hormonów? Nie mogę nigdzie znaleźć.