Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulaaaaa1990r.............

........Czy to sie może udać ? niech mi ktoś doradzi :( :( ...............

Polecane posty

Mam 20 lat około 4 tyg . temu rozstałam się z moim chłopakiem (23l) który okazał się totalnym dupkiem :O dodam że go nie kocham i nie będzie żadnych powrotów chociaż on by chciał. 3 tyg. temu poznałam fajnego chłopaka bardzo inteligetny, ciąglę usmiechniety przystojny a do tego wpatrzony we mnie jak w obrazek :) Wszystko było ok do tej soboty bo chłopak powiedział mi że zamiast 20 lat które podawał ma 17 (no prawie18 a wyglada na 21) Jak myslicie zarezykować związek z facetem młodszym odemnie o 3 lata ?? z jednej strony jest fajny ale z drugiej nie chce sie znowu sparzyć albo co gorsza pochodzić z kims z 2 lata i znowu się rozstawać :O (ale z drugiej strony mój brat 16 lat temu w wieku 18 lat ożenił się z dziewczyna starszą od siebie o 4 lata i są razem do dzisiaj ) co otym myslcie ?? nie chcę dłużej trzymać w niepewnosci tego chlopaka bo widze ze coraz bardziej sie angazuje..)

Gość Deadman
a chcesz z nim być?

aha dodam jeszcze ze z tym moim byłym chodziłam 4 lata ...

Gość Deadman
Kto nie próbuje ten nie jedzie :) Jeśli Ci na nim zależy to nie widzę przeszkód :) Życzę Powodzenia :):)

Trudno mi by było z niego zrezygnować bo widze że jest naprawdę wartosciowym i mądrym chłopakiem czuję tez że mnie bedzie bardzo dobrze traktował .. ale z drugiej strony ten wiek :O to całe 3 lata róznicy aha i zeby nie było nie będę miała raczej problemow ze znalezieniem innego faceta ale tego polubiłam :)

Gość jhfnkv
pewnie zemoze sie udac tez mam chlopaka 3 lata mlodszego ode mnie i jest pieknie jestesmy ze soba 3 lata powodzenia

jhfnkv-- a ile lat teraz macie ??? aha i w jakim wieku zaczeliscie sie spotykac ?? kurcze bo ja boje sie ze taki mlody chlopak sie jeszcze nie wyszalal moj byly mial 23l a ciagle wypominal mi to ze nie moze sie przezemnie wybawic :O

Gość jhfnkv
ja mialam 21 on 18 poprostu o tej roznicy nie mysl jesli jest dojrzaly i na poziomie to nie jest to problem

Gość 08ityd6
Też byłam zakochana w młodszym ale o 4 lata. Nawet straciłam z nim dziewictwo i najwięcej do niego czułam. Także wszystko możliwe. Powodzenia.