Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel09320

czy lekarz może mi napisać

Polecane posty

Gość dddddddddaaaaaasssss
pewnie,że jest szansa na wypisanie...a ten tekst o zusie odwiedzającym w domu..żenada,nie kazda choroba wymaga leżenia w domu, a już po jednym dniu zus na pewno nie składa takich wizyt

Gość pawel09320
ROZUMIECIE PRACUJĘ W PIEKARNI JEBIE DZIEŃ W DZIEŃ NA NOCE PO 11 GODZIN GOŚĆ MI PŁACI 1400ZŁ MUSZĘ ZA TO UTRZYMAĆ DWIE OSOBY TERAZ GOŚĆ CWANIAKUJE ŻE MAM JAKIŚ ŚWISTEK OD LEKARZA MU OKAZAĆ BO INACZEJ MOGĘ SOBIE GDZIE INDZIEJ SZUKAĆ PRACY TO BYŁ JEDEN DZIEŃ

Gość to bylo tylko przedstawienie
doslowne poniewaz autor ma problemy z czytaniem po polsku nie mowie ze ma odwiedzac zazwyczaj wcale nie odiwedza, napisane jest ze ma prawo tez naucz sie czytac ale takie sa fakty, wyplata jest zawsze potracana za l4 a to skads maja, wlasnie z zusu, boshe nikt nigdy nie pracowal ??? czy jestescie tacy tepi ?? jak teraz zalatwic sprawe i wszelkie biurokaratyczne zusowskie sprawy papierkowe z pazdziernika w grudniu ???

Gość i tak nieee zaczajaaaa
szkoda slow

Gość ja rozumiem ale rzeczywistosc
jest taka, ze nie ma takiej opcji, l4 lewe mozna, ale tak jak zostalo napisane zaden lekarz nie da ci l4 na miesiac w tyl, no sorry czemu wtedy o tym nie pomyslales ???

Gość pawel09320
JAAAA PIERDOLE JA ROBIĘ U NIEGO NA CZARNO CZY KURWA ROZUMIECIE ŻE TO NIE MA BYĆ NIC DO ZUSU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKOŃCZYŁ MI SIĘ STAŻ W TEJ FIRMIE I ZATRUDNIŁ MNIE NA CZARNO NA GODZINY NIE MAM PODPISANEJ Z NIM ŻADNEJ UMOWY O PRACE!!! TO TYLKO DLA NIEGO TO PRYWACIARZ

Gość z lekarzem
inaczej sie gada na prywatnej wizycie mnie np. sam pytał czy mi nie potrzeba zwolnienia

Gość nie napisales tego wczesniej
a ja teraz koncze rozmowe z toba nie znosze cvhamskich ludzi, ktorzy potrafia sypac wulgaryzmami zalatwilam kiedys takie zwolnienie, ale wiesz ... takiego chamie radz sobie sam, skoro obrazac tylko umiesz

Gość pawel09320
nie gniewaj się na mnie i doradź coś to ty mnie najpierw zjechałaś od matołów i baranów nie jestem w łatwej sytuacji nie siedzę za biurkiem