Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareckke

nie ufam dziewczynie, wciaz mnie okłamuje..

Polecane posty

Gość mareckke

nie moge wierzyc we wszystko mojej dziewczynie, wiem kiedy kłamie i jestem w 100% pewny ze nie mowi prawdy, ale ona ciagle upiera sie przy swoim, juz nie raz byla taka sytucja ze udowodnilem jej ze mnie oszukała, ale co jakis czas pojawia sie ten sam problem, obecnie sa to drobne rzeczy, ale nie wiem czy przez to bede w stanie zaufac jej w wiekszych, nie mam pojecia co robic, jestesmy juz dlugo ze soba, nawet powoli planujemy slub..

Gość mareckke
nikt nie jest w stanie mi nic doradzic?

Gość aty pewnie
nieklamiesz

Gość mareckke
nie klamie.. kocham ja, jestesmy juz 4 lata ze soba..

Gość jlkjnl
dlugo to znaczy lile ?? a ty jestes wobec niej wporzadku, nie wiem zdradzila cie kiedys , cos ie talo, ze tak jej nie ufasz ? czy zwyczajnie od poczatku jest klamczucha ?

Gość mareckke
mam nadzieje ze nie zdradzila. tego jestem pewny... ale klamczucha jest na pewno i to non stop

Gość mareckke
nawet jak jej udowodnie ze nie mowila prawdy to nie umie przynac sie.. zawsze to ona ma racje i w takich sytuacjach wszystko odwraca i wyjeżdża na mnie ze to moja wina, i raz miala do mnie pretensje i obrazila sie na caly swiat bo nazwalem ja kłamczucha..

Gość jlkjnl
porozmawiaj z nia, ze to nie wporzadku i ze to jest cos warznego, tego nie mozna akceptowac i zbey sie zastanowila nad soba , a jak sie zastanowi to znam nr do ciebie i sie nie dozywaj juz do niej tylko czekaj cierpliwie. A jak nie to ty zacznij ja klamac nawet w malych rzeczach. Widze, ze ona sie nauczyla tego i ciezko ja oduczyc, wciagnelo jajak narkotyk, albo ma juz taki charakter . A cos jej daja te klamstawa nawet male ? nie wiem typu ze mowi, ze byla w sklepie, a nie byla - glupota ! tylko ciebie tak klamie ? i przestan jej gadac o slubie, stan si eobojetny i nie trajtuj jej powaznie bo jak mzona traktowac taka klamczuche powaznie

Gość jlkjnl
przestan byc pantoflarzem i postaw sie jej w koncu chlopie, neiw idzisz ze sobie ciebie owinela wokol palca i robi co chce z toba . nie daj sie ! nie odzywa sie to niech sie nie dozywa, pokaz jej ze tez jestes stanowczy i jak cie cos wkurza to wkurza, i tez sie nie dozywaj, a jak cie oklamie w jakeis powazniejszej sprawie to postaw na swoim i nie tlumacz jej tak wsyztskiego tylko pokasz czynami jak do niej inaczej nie dociera. nie badz cipa

Gość A W JAKICH
a w jakich sytuacjach najczesciej kłamie ?