Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrightCrystal

Facet którego nie kręci nic. (o sexie)

Polecane posty

Moj problem dotyczy faceta z którym jestem ponad 4 lata w związku i oprócz zwykłego sexu nie mogę liczyć na nic więcej. Nie podnieca go żadna bielizna, po co ona jest jak ją i tak zaraz ściągnę, żadne przebieranki, scenki, kajdanki - to już choroba, nawet nakładkę wibrującą durexa odrzucił... Dwie dziewczyny w łóżku, to również nie jest normalne, chyba nie ma on żadnych fantazji, wszytko mu nie pasuje, wszytko jest bee. Nie ważne ze ja bym chciała spróbować, nie ważne ze jestm znudzona... Jestem załamana, czy ktoś jest w podobnej sytuacji???

jestem Bi - jak sie kogoś kocha to sie nie zostawia tej osoby z byle powodu, wręcz przeciwnie walczy sie, szuka, uczy, by każdy dzień byl lepszy, piękniejszy... Enfant Terrible - może tak, ale ja już nie mam pomysłów, jak takie małe dla mnie normalne rzeczy go nie interesują, to ja już nie wiem :(

Gość 78yuh8
A ja widze inny problem, dlaczego ty masz się starać i kombinować? Dlaczego sypialnia podporzadkowana jest jemu? oczywiście nikogo do niczego nie należy zmuszać, ale spróbować zawsze można zwłaszcza ze skoro piszesz że się nudzisz to zadowolona z pożycia chyba nie jesteś

Jeju nikt nie ma takiego problemu z facetem? widać moj jest nie normalny, a mi to wytyka... co mi pozostaje, skręcić jointa i isc spać :(

78yuh8 - jesli mam sie nie starac, zeby sex wydal mi sie ciekawszy, to co mam robic? Godzic sie i cieszyc z tego co mam? Odmawiac, tlumaczac mu ze nie kreci mnie to? Nie mówie ze nie jest mi dobrze, wręcz przeciwnie, ale jest nudno. Jedyne co wymyśliłam jeszcze to dojscie do szpagatu i ogolnej gipkosci by mozna bylo przećwiczyć nowe pozy, ale obawiam sie ze jak wyciągnę zdjecia z Kamasutry, znow będzie sie krzywil ze wymyslam :(

Gość 78yuh8
no dla mnie to logiczne, że skoro jedno się nieco nudzi to to drugie próbuje je zaskoczyć, a twojego generalnie to nie obchodzi, liczy się że jemu dobrze. po prostu dziwi mnie, ze on w ogóle nie próbuje wykazać inicjatywy, gdy partnerka chyba dość jasno pokazuje, ze chciałaby czasem coś innego A tak BTW masz dysleksję?

hahah, mam dysekcje ;/ :) kurcze, może to co mu daje do zrozumienia, jeszcze do niego nie doszło, będę musiała mu powiedzieć prosto w twarz, ze nudzi mnie to i nie zadowala. Tyle ze martwi mnie to ze i tak mało uprawiamy sexu, chyba przez to ze ja i tak już kręcę nosem, bo wiem co mnie czeka. Czego faceci są tacy samolubni i głupi :(

hehe na to nie wpadłam :) pewnie by sie obraził, ale może w końcu doszłoby do niego to i owo. Będę musiała wypróbować tą drastyczna metodę by sie tego dowiedzieć :)

Awantura jest mozliwa, bo faceci są z reguły wrażliwi na puncie swoich umiejetności seksualnych. Zaznacz, że nadal Ci się podoba i podnieca,że nie chcesz nikogo innego, ale chcesz inaczej. Tak to niestety z samcami jest, że delikatne aluzje nie skutkują i trzeba zastosować terapie szokową :-)

Gość 26071990
sprubój na trupa... leż tak długo aż cię wybzyka!

Ślicznie dziękuję maria izabela de la krata, na pewno coś wymyślę :) będzie szokująco! A jak nie poskutkuje, to jeszcze tu wrócę :)

Gość kopalniany dym
zazwyc to kobiety wydziwiaja że facet chce tak czy inaczej a ona tego nie lubi... a tutaj odwrotna sytuacja... jakis ewenement! zmień faceta! na takiego co to cie zawsze będzie dymał jak suke poprzebieraną w kureskie ciuszki ulicznicy i zwiazaną sznurem i kajdankami!

Gość asfadsgtfwr gt5 yw
Dwie dziewczyny w łóżku to nie jest normalne. Przynajmniej w odniesieniu do takiej w której się zakochaliśmy. Chyba że jesteśmy jakimiś erotomanami z uszkodzeniem mózgu, jak dowodzi współczesna nauka, że właśnie to wywołuje erotomanię. Jak bys była panienką na parę razy to w sumie czemu nie? Zparaszaj koleżanki. scenki bzdura nakładka wibracyjna. fujjjjjj beznadziejny wynalazek Tak patrząc to on ciebie chyba niespecjalnie kręci bo z osoba która się nam podoba to seks jest genialny bez takich gadgetów.

kopalniany dym - Ewenement który po X latach spędzonych ze swoim ukochanym w związku opartym na nudnym, zawsze wyglądającym tak samo sexie, ewenement pragnący nowej przygody, obok wybranka życia. Ale po co to? Na pewno masz racje, ewidentnie zmiana jedynie pozycji na pewno doda mi odrobiny pikanterii w związku. pytanie kopalniany dymie - To lepiej się puszczać za jego plecami? Czy z uśmiechem na twarzy rozstawiać nogi? hmmm może masz racje ?!??

asfadsgtfwr gt5 yw - masz racje dodatkowa dziewczyna w poważnym związku, nie powinna być dopuszczana. W mojej wypowiedzi chodziło mi bardziej że każdego faceta podnieca taki trójkącik, mam wielu kumpli i każdemu na samą myśl cieknie ślinka, wszystkie koleżanki maja ten problem, tylko nie ja. Dziwne jakbym narzekała, a tak na prawdę czasem się martwię. Scenek nie próbowałam, wiec nie wiem. Nakładek nie próbowałam, wiec również nie wiem - chciałam tylko spróbować. Może masz racje, może on mnie już nie podnieca? Więc co zrobić gdy on mnie już nie podnieca?

Gość on jest zbyt
normalny, bez zaburzeń, fetyszy i innego zrycia gara