Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpanerstwo i tyle

Co wy sie tak jaracie tym piwem, ono jest NIESMACZNE

Polecane posty

Gość szpanerstwo i tyle

:O :O : O:O :O :O :O :O :O

Gość pierdulenie o Szopenie
Najsmaczniejsze jest to z byczą żółcią :p dolewaną do osiągnięcia złotego koloru :D

Potwierdzam :D Ale zdolność docenienia prawdziwych walorów goryczki piwnej, tak jak i wytrawnego wina może się z czasem wyrobić :)

🖐️ :) Faktycznie coś w tym jest, pewnie ponad 95% facetów lubi piwo, a, no nie tyle, ale z 70% kobiet nie lubi. Może coś z fizjologią smaku, nie wiem? Zostaje na szczęście "piwo" (tzw. piwo, bo używanie tej nazwy w tym kontekście to bluźnierstwo :D) imbirowe etc. :D

🖐️ :) piwo imbirowe, karmi itd to szczochy :P moze rzeczywiscie to jest kwestia preferencji smakowych ? no ale ludzie wolą słodkie niż gorzkie a jednak męzczyzni przepadaja za piwem...:O

jest wręcz obrzydliwe śmierdzi i wygląda (kolor, przejrzystość, pianka) jak siki

Gość ja lubię bo w ogóle
lubię gorzki smak

ja czasem lubie piwo, z reguly w cieple letnie dni. ale to musi byc piwo bezowe albo brazowe, geste, nieprzezroczyste, o konkretnym smaku (nie slodkim, bron boze). piwa jasno zolte sa dla mnie niesmaczne.

Gość zły krasnal
piwo jest dobre i chvj! sie chvja znacie i gówwno wiecie! tylko wóde napierddalać! albo te wińska tanie! bleeee! a kuwa piwko zimniutkie jak w robocie przy szyszkach gorąco... albo ciepłe jak sie igliwie po sniegu targa! mniammmmm!

Gość Mikołajkowa
piwo piję bo mi na nerki czasem pomaga no i w końcu to zupa chmielowa uspakaja i pomaga zasnąć:;

Gość air force one
choćby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna :)