Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanadziewczyna

moj ojciec jest gejem. co zrobic?

Polecane posty

Gość zalamanadziewczyna

Mama miała 16 lat gdy mnie urodziła,ojciec 18.Byli ze sobą 2 lata ale się rozstali. Ojciec mieszka w Anglii,nie umie polskiego.Jest lekarzem. Kiedy miałam 10 wreszcie mogłam się z nim porozumieć (mailowo,nie mogl przyjechać). rok temu czyli gdy mialam 15 lat pojechałam do Anglii. Mieszkałam u niego całe ferie. Poznałam jego chłopaka.Byłam tak jakby obca,więc nie pozwalałam sobie na za dużo. Byłam zła i wściekła,nie dośc że byłam niechciana to jeszcze ojciec jest gejem. Zauważyłam że jest przystojny,wysportowany.Razem wyglądaliśmy raczej jak para ,a nie jak córka i ojciec.Przez to czułam się nieswojo.Ale teraz... czuje do niego obrzydzenie którego nie moge opanować. Czuje coś w swoim wnętrzu co mnie od niego odpycha...jak sobie pomyśle co moj ojciec wyrabia to..ah. Jedyny plus całej tej sytuacji to to że moge z nim pogadać jak z kobieta, mimo że jest facetem jakoś inaczej mi się z nim gada.Nie jest zniewieściały..wręcz przeciwnie-męski. W tym związku jest chyba facetem..to dla mnie chore. ps.dodaje jeszcze raz bo poprzednia notka nie dziala

Gość 546456462462462410594152945294
ii

o.o przykro ;(

kiiou0-