Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Jak klikanie przeklada się na kase czy jedzenie dla psów? skoro na tych

Polecane posty

stronach nie ma żadnych reklam? co to daje kliknięcie w "nakarm"? nie rozumiem. od klikania kasa się nie robi:D:D:D to musi ktoś płacić tej stronie w zamian za to że ktoś klika w linki do np reklam, wypełnia ankiety czy inne . a ta strona wysyłą (lub nie) tę kase do schronisk czy tam kupuje żarcie i zawozi. a to że klikam w "nakarm" wyświetla się że do paczki pedigruipala 3 % i koniec to gdzie tu kasa? wyjasni mi to ktos? to chyba jakaś sciema

Gość chyba kretynizm
sam się na tym zastanawiałem,nawet topik o tym założyłem.Nikt merytorycznie nie odpowiedział.Dla mnie to jakis kretynizm albo przekręt

no bo jeśli po kliknięciu w link zostałbym przeniesiony do strony pełnej reklam produktów np na święta to rozumiem. takie akcje np z chorymi, biednymi dziećmi widziałem. i tam były reklamy. tu nie ma. więc jak to działa? ale przekręt? no jaki przekręt. chodzi o to że nie widze by ktoś (człowiek) miał korzyść czy zysk z klikania w "nakarm"

Gość karczamannn
to jest taka zabawa dla ludzi z nadpobudliwoscią ruchową ktorzy musza cos robic z rekami wiec sobie klikają zeby nie musieli ciagle ciągnąc wacka

Gość kinia12244
nie przeklada sie to takie pomysly dla debilek

Gość 800 pieskow sie zesralo
idźta w pizdu

Gość ja tez niespecjalnie
wierze w to klikanie. Jednak klikam jak maniaczka. Bo jezeli to prawda to pomoge, a jezeli nie to najwyzej zuzyje myszke...

Gość chyba kretynizm
chyba jednak to jest kretynizm,trzeba 3000 kliknięć,żeby psa nakarmić i dodatkowo akcja trwa do 21 grudnia,potem psy moga zdychać z głodu???!

przeczytałem regulamin tego klikanai. i kurwa to pojebane jest hahahahha totoalny bezsens. wklejają zdjęcie psa po to by więcej żarcia dostawały ładne psy?:/ to raz. dwa ile kasy wydali na zorganizowanie tej akcji z klikaniem? serwer,, informatycy, obsługujący portal itd? pewnie w chuj. jakby chcieli pomóc a nie się zareklamować to za tą kase co wydali na tą całą akcję z bezsensownym klikaniem t by pare ton żarcia kupili.

Gość 800 pieskow sie zesralo
jest to ewidentna akcja dla debili wymyslona przez idiotow

Gość piekny marian
mnie sie na widok psa chce rzygac tresa mi sie rece oraz mam poty przez tych cymbalow

Gość pytam powaznie.
marian a co to znaczy tresa? moze teresa ?

Gość dla mnie to dość jasne
po przeczytaniu regulaminu. Kasę daje ten cały Sherlock z o. o. a więc jeden podmiot, a nie wiele jak w przypadku takiego pajacyka. Z tego też powodu akcja jest ograniczona do tylko 50 psów i tylko pewnego okresu czasu, bo jeden sponsor za tak marną reklamę nie poradzi sobie ze stałym dokarmianiem wszystkich psów w Polsce. Całe klikanie jest po to, żeby akcję rozpropagować: ludzie klikają, podniecają się rankingiem, śledzą wyniki, niczym w top model: dzięki temu więcej osób widzi akcję, więcej osób zna firmę sherlock a pośrednio więcej osób pomyśli o bezdomnych zwierzętach, o schroniskach w swojej okolicy, może ktoś z tych tysiąca pięćset sto osiemset osób które kliknęły na Fafika go zaadoptuje. Jest to akcja mniejszego kalibru niż powiedzmy Pajacyk, ale polega z grubsza na tym samym.

Gość piekny marian
trzęsą a pot mi zalewa klawiature

Czy to az tak duzo zachodu kliknac w ta kosc? Nawet jak to sciema? Stracicie cos jak klikniecie? Nikt Was o nie wiadomo jakie sumy pieniezne nie prosi. Wystarczy nacisnac przycisk na myszce. Nie rozumiem o co tyle krzyku :O

dla mnie to dość jasne ,fakt. no tak, masz rację. ale to i tak debilne dla mnie. niektóre schroniska potrafią sobie znaleźć sponsora stałego, obleić reklamami tegoż i jakoś prosperować. te mniej zaradne schroniska klepią bide.

Gość zszdfsd
ale glupi jestescie!!!!!!!!!!!! ta akcja ma na celu dotarcie do jak najwiekszej ilosci ludzi - jak najwiecej ososb ma zobaczyc te pieski jest wtedy wieksza sznasa ze ktores jednak zostanie zabrane ze schroniska- ja upatrzylam sobie ze 2 ktore gdybym tylko miala warunki zabralabym sobie ze schorniska. i nie mialalbym takiej mysli gdyby nie ta akcja. mysle ze o ot tu chodzi. by ktos w koncu zakochal sie w ktoryms i wzial do domu.

ja tez niespecjalnie o to że tam masz na stronie 50 linków. załóżmy że tu na kafe 100 osób łyknie tą akcję i będzie chciało nakarmić wszystkie pieski. to będzie 5000 linków do kliknięcia w tysiącu nowych topików.

Gość ankazsulejowka
o to zebys nie narzucala sie wiesz ze w polsce nachalne zebractwo i nagabywanie jest karalne ? bo moze ja sobie tego nie zycze? trudno to pojąć )))))

Przeciez ja nikogo nie nagabuje. Ja jestem takim samym uzytkownikiem neta jak Ty. Ktos wkleil linka to weszlam i klikam. Tlumacze powyzej wlasnie dlaczego. I dziwi mnie Wasze oburzenie i tyle...

klikając nie sprawiacie że w schroniskach przybywa 1gram pedigripalu. bo gdyby tak było to byłby sens siedzieć i napierdalać w te linki. ale nie, tu jedynie wskazujecie KTÓRY PIES ma zostać nakarmiony. więc czy klikacie czy nie i tak tyle samo psów dostanie jedzenie. wskazujecie tylko który. ta akcja jest chora. to tak jakby pajacych wrzucał fotki dzieci i "klikajcie"! "mała zosia najmniej dostała jedzenia a smutny jasio najwięcej" Które dziecko wybierzesz by nakarmić a które zostawisz głodne?:O

Tym razem znowu ja ma w stopce linka do youtube. Jest on i jakos nikomu nie przeszkadza. Mi tez. Chcesz wchodzisz, nie chcesz nie... Ale nie, oczywiscie trzeba sobie dorobic filozofie, zeby moc pogadac :classic_cool:

Gość ankazsulejowka
o to zebys nie narzucala sie wiesz ze w polsce nachalne zebractwo i nagabywanie jest karalne ? bo moze ja sobie tego nie zycze?

Tym razem znowu ja---> sorry, ze sie posluzylam Twoim przykladem. Rozne rzeczy ludzie w stopkach maja. I nikt tego nagabywaniem nie nazywa. Kazdy ma swoj mozg. Chce wchodzi, nie chce to nie :P

ankazsulejowka---> A wiesz, ze spam jest zabroniony? :classic_cool:

ze nie wspomne o Twojej kulturze wypowiedzi :O

"ja upatrzylam sobie ze 2 ktore gdybym tylko miala warunki zabralabym sobie ze schorniska." taaaaaaa🖐️ to jak będziesz miała wille z ogrodem 10hektarów to wtedy adoptujesz te pieski?:D luzie mają warunki tylko mają w dupie że psy marzną w schroniskach. jak np ja ale ja przynajmniej tego nie ukrywam nie lubie takiej fałszywej troski i rozczulania się oj biedne pieski klikne se w linka. wystarczyłoby żeby KAŻDA kafeterianka następnym razem zamaist 50zł na kosmetyki wydałą 10 a za 40 kupiła żarcie dla psów i zaniosła do schroniska.