Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiaku

Zabolalo...

Polecane posty

Razem poltora roku. Przez rok bylo wspaniale. Byc moze az za bardzo. Wiedzial, ze musze wyjechac, wrocic na studia. Mielismy sie odwiedzac, spotykac. Slyszelismy sie po kilka razy dziennie. Az tu pieknego dnia... dzwoni jakas kobieta z jego telefonu i oswiadcza, ze beda miesli dziecko. Od bliskich znajomych dowiaduje sie, ze popil na imprezie, dwa miesiace temu. Stalo sie. Mam wyleczony od tygodnia telefon. Nie chce nic wiedziec, widziec go, a tym bardziej rozmawiac. Jednak zdrada boli.

Gość trafił Ci się tchórz, bo obcą
babę nasłał, żeby Cię o jego zdradzie poinformowała. Współczuję.

Gość a po co wyłączyłaś telefon????
może on wcale nie próbuje się do ciebie dodzwonić? no i skoro ona ma twój numer telefonu to chyba od niego?

Nie do konca naslal. Wszyscy o nas wiedzieli, w tym ona tez. Znala mnie, wiedziala gdzie pracowalam. Dowiedzialam sie tylko, ze powinnam faceta pilnowac. Od fazy wscieklosci, pozniej placzu, przyszla pora obojetnosci.

Nie narod, bo on Polakiem nie jest. Nowy numer sepil od mojej mamy. Nie dostal go. Dzwonila z jego telefonu. Razem pracuja (zawodowi zolnierze).

Dowiedzialam sie tylko, ze powinnam faceta pilnowac. no tak, bo facet to bezmyślne stworzenie... współczuję.

Gość 26071990
współczuję ale musisz to przetrwać,w końcu przestanie boleć...

Misiaku-A z jakiej nacji pochodzi?Chyba że z obcej rasy jest.Z jakiego gatunku ludzkiego pochodzi?

chcesz powiedzieć, że zadzwoniła i stwierdziła" witam Panią, zaszłam w ciąże z Pani chłopem, więc dzwonię żeby powiedzieć Pani, żeby Pani go lepiej pilnowała"?:D bo tak mniej więcej wynika z twojej wypowiedzi

dzwoniła z jego telefonu... nawet nie miał jaj, żeby Cię o tym poinformować.

jakbym siebie widziała w tej historii.Dokładnie tak samo.On zawowdowy żołnierz,ja wtedy na studiach w innym mieście.On był chorobliwie zazdrosny o wszystko,pewnego dnia się pokłóciliśmy i poszedł na imprezę,popił i też wylądował z jakąś miejscową cichodajką dyskotekową w łóżku.Dowiedziałam się po 2 miesiącach jak przyszła do naszego wspołnego już wtedy domu i powiedziała mi co i jak.Przyznał się do wszystkiego..Był ich ślub i teraz są "szczęśliwą" rodzinka...

Gość Mikołajkowa
Oj miałam podobnie:( Jedyna rada: nie mścij się, największa kara: obojętność. Los mu i tak wynagrodzi potrójnie, nie teraz to za kilka lat. Sprawdzone

Gość o i tu widać jaki niski
poziom j.polskiego mamy obecnie w szkołach:P autorko może to nie jego dziecko tylko kaprala:D:D:D

Gość przyrodni nie gorszy
a może to nie jest prawda tylko babka cię wkręca bo ma na niego ochotę? Powinnaś go wysłuchać, raz, co on ma do powiedzenia. Przecież nie można wierzyć w każdy telefon jak byle kto zadzwoni do ciebie i powie co chce.

Czepiajcie sie jezyka, czego chcecie. Zadzwonila, poinformowala. Znajomy potwierdzil. Cale miasto az huczy od plotek. Nie ma jak byc miejscowa atrakcja. Jest Wlochem. Rada dla innych dziewczyn. Dla mnie nauczka.

niby jaka nauczka? następnym razem chcesz nowego prowadzać na smyczy?

Gość o masz Ci los
następne dziecko z "alkoholu" poczęte.. a potem się dziwić, że tyle kretynów po świecie chodzi:O

Ike nie mysle o nastepnym razie, a tym bardziej o tym jak bede zachowywac sie wobac partnera. A dziecko nie jest winne ze ma rodzicow takich, jakich ma. To tak na marginesie.

Gość współczuję autorko..... jedyne
co możesz zrobić to próbować zapomnieć niestety... oni są ze sobą?

dobrze zrobiłaś, że się od tego odcięłaś, choć pewnie jest Ci bardzo ciężko. Zaoszczędziłaś sobie jego pokrętnego tłumaczenia, pewnie próby naprawienia wszystkiego między Wami i wszystkich przykrości które za tym idą. Pozbierasz się po tym, powoli, ale wyjdziesz z tego.

Nimfa - gdyby nie fakt, ze juz Twoj byly ma rodzine zastanawialabym sie czy to nie ten sam egzemplarz. Raven - pozbieram sie. Minal tydzien i po za wielkim bolem glowy narazie nie czuje nic.

Gość nie chce mi się zalogować.....
skoro minął dopiero tydzień to może zdrajca jeszcze się odezwie... może jest bardziej nieszczęśliwy od Ciebie, czego mu szczerze życzę. i nie daj sobie wmówić, że przespali sie ze sobą raz i od razu wpadli.

Gość cześć Misiaku,
jak sobie radzisz? Byłemu udało sie do Ciebie dodzwonić? Usłyszałaś chociaż przepraszam? Jakieś wyjaśnienie?

Gość podniosę, bardzo ciekawa jeste
czy coś się u Autorki wydarzyło

Gość też jestem w ciąży tylko
z jego bratem ,guma nam pękła:O to ja autorka tylko loginu zapomniałam:O ta ciąża rozum mi zabiera normalnie

Gość jdaoifh0qefh
podnoszę