Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrrrrr

18-stka i problem :(

Polecane posty

Gość werrrrrr

Witam, otóż chodzi o to , że przyjaciółka zaprosiła mnie na 18-stke ..a ja po prostu nie mogę na nią iść z powodu braku pieniędzy . Moja mama wiedziała , że się wybieram i jestem zaproszona , mówiła , że da mi kasę [ kieszonkowe] i nie dała , nie dlatego , że nie ma ..po prostu ze złośliwości. I moje pytanie brzmi : Co mam powiedzieć przyjaciółce ? że dlaczego mnie nie będzie ? :( z góry dziękuję za odpowiedź .

lepiej uprzedź że cię nie będzie... głupio ze strony twojej mamy gdyby to miały być pieniądze na jakieś twoje widzimisię to mogło by się jej odwidzieć ale tak... no cóż nic nie zdołasz teraz wymyślić a bez prezentu albo z iść pierdołą za 20zł to lepiej nie iść wcale.

skoro przyjaciółka to pewnie zna Twoją sytuacje i zrozumie , a jak jest prawdziwą przyjaciółką to nie będzie się dla niej liczył prezent tylko Twoja obecność .

Gość werrrrrr
w sobotę . No ale moja mama taka już jest wredna , zabiera sobie całe alimenty i mnie ma w dupie 🖐️ własnie muszę ją uprzedzić :( żeby w razie czegoś na moje miejsce wzieła sobie inną osobę bo to w końcu duży koszt [ w lokalu ] Tylko co ja mam jej powiedzieć ? :O kurde , normalnie tak liczyłam na to , że pójdę . Wiecie chodzi mi o to , że nie chciałabym żeby Ona sie na mnie obraziła . No ale , że nie mam kasy też nie mogę powiedzieć bo powie , że nie chce prezentu . A ja nigdy w życiu nie poszłabym tam ' na sępa ' :(

Gość werrrrrr
no wiesz to się tak mówi , że nie będzie się liczył prezent . Ale to jednak 18 i iść bez niczego , to ja bym sie ze wstydu spaliła , no bo to jednak jest kłopotliwe .

Gość hjncvhbcg
pozycz kase od kogos, kuzynki, cioci, babci, kolezanki

Gość werrrrrr
nie chcę od nikogo pożyczać , bo ta 18-stka to nie jedyny mój problem finansowy . Muszę zapłacić jeszcze czesne w szkole za listopad i grudzień . Dlatego proszę o jakieś rady dotyczące moje pytania :( Z góry dziękuję .

Gość werrrrrr
up ludzie ;)

Gość werrrrrr
no haloo!!!! :(:(

Gość sratatajz
CZESNE W SZKOLE - uwaga, debilka z prywatnego LO "zapłac i zdaj" :D

Gość AnnoDomini
Idź na 18 a prezent wykonaj ręcznie, np kolczyki albo obrazek jesli ladnie rysujesz. Mozesz tez pozyczyc od kogos kasei kupic cos lepszego

Gość werrrrrr
sratatajz - pierdolnij się w łeb . Widać , że Ty nawet po publicznym jesteś chodzącym bezmózgiem .

,,Idź na 18 a prezent wykonaj ręcznie, np kolczyki albo obrazek jesli ladnie rysujesz'' chyba kpisz;) jako dodatek ok ale nie jako główny, jedyny prezent:)