Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedewdwd

Ale mi smutno :(

Polecane posty

Gość dedewdwd

Mam 21 lat. Studiuje w pewnym mieście kierunek ,który jest przyszłościowy ,ale wogóle mi nie odpowiada.. wogóle całe to miasto mi nie odpowiada i ludzie na studiach.. i bardzo źle się tu czuję. W moim mieście mimo ,ze mniejsze czuje się o wiele lepiej.. ten kierunek doradzili mi rodzice.. szkoda mi przerywać studia ,ale .. czuje ,że tracę teraz całą swoją młodość ,swoje najlepsze lata. że z innymi ludźmi może lepiej bym się dogadywała. w liceum np było tak pięknie.. a teraz? chyba jest coraz gorzej. ludzie na studiach może nie to ,że mnie nie lubią bo jestem im obojetna ,ale nie mogę z nimi znaleźć wspólnego języka. Ciągle popadam tu w jakieś dołki. Podobno jestem ładna dziweczyną ,a ciągle czuje się brzydka. staram się ,ale czuje ,że się tu wypalam.. z drugiej strony szkoda mi przerywać studia :( co robić?

zmienić te studia , nie ma sensu się męczyć . tak samo jak nie ma sensu robić czegoś co chcą inni .

Gość dedewdwd
Bo ja poszłam na ten kierunek tylko dlatego ,że wydawało mi się to rozsądne..ale nie dogaduje się z tymi ludźmi na tym kierunku jakoś .. wogóle przez to mało gdzie wychodzę.. Staram się inaczej ,ale jest ciężko. wiem ,że są grupy ludzi z którymi się super dogaduje ,ale nie na tych studiach niestety.. i to miasto mnie dobija. jestem już na 3 roku i nie wiem co robić?

skoro to trzeci to może licencjat a magisterke na czyś innym i innej uczelni ? albo zaocznie i mieszkać u siebie w mieście w którym się dobrze czujesz ?

Gość dedewdwd
szkoda mi tylko tych straconych lat by było.. ciagle myślę czy lepiej to już dokonczyć bo jestem za połową czy zmienić kierunek? bo z drugiej strony czasem już nie wytrzymuje tu :(

Gość dedewdwd
to są jednolite magisterskie studia :(

Gość dedewdwd
myślałam o zaocznych ,ale dla moich rodziców to chanba zaocznie studiować więc nie wiem jak bym im to powiedziała ,że sie przeniosłam

Gość dedewdwd
prawo.. wogóle mnie to nie interesuje to jest najgorsze :( nie interesuje mnie ani polityka ,ani jakieś głupie artykuły w kodeksach ani nic z tego co się uczymy. wogóle te studia opierają się na wkuwaniu na pamięc i to też mnie dobija

zmień . to w końcu Twoje życie a nie Twoich rodziców .

Gość dedewdwd
no niby tak :( nie wiem mam taki metlik w głowie... w koncu cała moje przyszłość zależy od tej decyzji